Magazin
04 Eyl 2012 18:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:06

O GAZETECİ DAYAK HABERİNİ İSPATLASIN KLARNETİ BIRAKIRIM! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Hüsnü Şenlendirici Marmaris tatilinde görüntülendiği sevgilisi Gözde Kılıçoğlu'na dayak attığı haberi üzerine Medyaradar'a bir açıklama yaptı.

İşte Hüsnü Şenlendirici’nin Medyaradar’a yaptığı o açıklama...


     Bu gün bir gazetede çıkan dayak haberi hiç bir dayanağı olmayan YALAN bir haberdir. Daha da kötüsü bir çok medya kuruluşunun yalan haberi sorgulayıp, araştırmadan paylaşmasıdır. Böyle bir haber yüzünden beni seven ve dinleyen insanların güvenini kaybetmem aynı zamanda işlerimi de etkilemektedir. Ben ,sorumlu olduğum insanlar ve bütün ekibim maddi ,manevi zarar görmekteyiz.
 
     Ailemle ilgili çıkan diğer haberler için söyleyeceklerimse yaklaşık beş yıldır ailemle ayrı evlerde yaşamaktayız. Ama düğün ,cenaze ,bayram ve özel günlerde ailemle birlikte olmak benim hem görevim hemde beni ben yapan gerçeğimdir.
 
     Yakın tarihlerde yaptığım Amerika, Brezilya turneleri, Dhaffer Yossef’ le Hollanda, Türkiye, Tunus, Avusturulya, Almanya turneleri, Marcus Miller’la yaptığım projeler, Al Di Meola ,Zakir Husseyin , Vasiliis Saleas ve Taksin Trio’yla birlikte dünyanın farklı, önemli sahnelerin de verdiğim konserlerle Türkiye’yi bütün dünyada temsil ederken neredeyse hiç haberim yapılmazken, asparagas bir haberin basında bu kadar büyük bir şekilde yer alıyor olması gerçekten üzücü.
 
     Ben nefesimi patlatarak kazandığım ekmeğimi evime huzurla götürürken bu haberi yapan gazeteci arkadaşım benim çoluk çocuğumun rızkına engel olup akşam evine götürdüğü ekmeği huzurla ailesine yedirebiliyormu? Bu arkadaşın yaptığı dayak haberini ispatlaması durumunda, benim için çok önemli olan klarnetimi hayatım boyunca bir daha elime almayacağım. İspatlayamaması durumunda arkadaşımızında mesleği bırakmasını rica ediyorum. 
 
Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim...
 
Hüsnü Şenlendirici

İŞTE HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ'Yİ KIZDIRAN HABER-OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

MEDYARADAR/ÖZEL