Dünya
30 Oca 2021 17:03 Son Güncelleme: 30 Oca 2021 17:15

O evliliğin perde arkası ortaya çıktı! 'Pamela Anderson beşinci evliliğini koronaya borçlu'

Milliyet yazarı, beşinci kez dünya evine giren Pamela Anderson'ın evliliğinin perde arkasını yazdı...

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, “Bu Çirkin Tablo Yakışmıyor Bize” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Ali Eyüboğlu, yazısının “Beşinci Evliliğini Koronaya Borçlu” başlıklı bölümünde ise, geçen günlerde inşaat ustası Dan Hayhurst ile evlenen oyuncu Pamela Anderson’a yer verdi.

Eyüboğlu, geçen günlerde beşinci kez dünya evine giren Pamela Anderson’ın ilişkisinin perde arkasını yazdı.

Yazının ilgili bölümü şöyle:

“Pamela Anderson beşinci kez evlendi’ haberlerindeki bir ayrıntı dikkatimi çekti; o da şu: Ünlü oyuncunun, ‘Tam olarak olmam gereken yerdeyim; beni gerçekten seven bir erkeğin kollarında...’ dediği beşinci eşinin mesleği inşaat ustalığı.

Dünyaca ünlü bir oyuncuyla bir inşaat ustasının yolları nasıl kesişti de, birbirlerini sevip evlendiler? Dan Hayhurst, Pamela Anderson’ın evine tadilat için gelen bir usta değil; pandemiden önce meslek değiştirip, özel güvenlik oldu. Hayhurst ile Anderson’ın yolları da bu yüzden kesişti.

2020’de ABD’li film yapımcısı Jon Peters ile yaptığı evlilik sadece 12 gün süren Anderson’ın anlattığına göre, koronavirüs yasakları yüzünden eve kapanınca, en çok gördüğü tek erkek olan korumasıyla aşk yaşamaya başladı. Futbolcu sevgilisinden kendisini aldattığı için ayrılan 53 yaşındaki yıldız, Kanada’nın Vancouver adasında bulunan Ladysmith adlı kasabada ailesinden miras evde sade bir törenle evlendi. Demem şu ki, koronavirüs salgını olmasa Anderson ile Hayhurst’ün yolları kesişmeyecek ve evlenmeyecekti. ‘Alın yazısı’, ‘kader’ ve ‘Her şerde bir hayır vardır’ böyle bir şey...”