O da 'Şampiyonlar Ligi'ndeydi... Eşine gelen tehdit mesajlarını ifşa etti

Polat çiftinin sosyal medyada paylaştığı 'Şampiyonlar Ligi' masasında bulunan Eylül Öztürk, eşine gelen tehdit mesajlarını paylaştı.

O da 'Şampiyonlar Ligi'ndeydi... Eşine gelen tehdit mesajlarını ifşa etti - Sayfa 1

Eylül Öztürk son paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Kara para aklama iddiaları nedeniyle soruşturmaya dahil edilen Öztürk, geçtiğimiz günlerde de psikolojisinin iyi olmadığını ve birçok çalışanını işten çıkartmak zorunda kaldıklarını açıklamıştı. Ünlü fenomen son olarak eşi Barış Kenan Özkan'a gelen tehdit mesajlarını paylaştı. Savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

18
O da 'Şampiyonlar Ligi'ndeydi... Eşine gelen tehdit mesajlarını ifşa etti - Sayfa 2

"200 BİN DOLAR PARA İSTENİYOR"
Güzellik merkezleri üzerinden kara para aklama iddiası üzerinden açılan dosyaya birçok sosyal medya fenomeni gibi Eylül Öztürk de dahil edilmişti. Bir süredir Amerika'da yaşayan Öztürk, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla şirketlerinin incelendiğini duyurmuştu.

28
O da 'Şampiyonlar Ligi'ndeydi... Eşine gelen tehdit mesajlarını ifşa etti - Sayfa 3

Ünlü fenomenin son paylaşımı ise gündem oldu. Bir süredir eşine ölüm tehditleri geldiğini ve eşinin bunu kendisinden (endişelenmemesi için) gizlediğini söyleyen Öztürk, o mailleri paylaştı.

38
O da 'Şampiyonlar Ligi'ndeydi... Eşine gelen tehdit mesajlarını ifşa etti - Sayfa 4

Gelen maillerden bazılarını ekran fotoğrafı olarak paylaşan Öztürk'e gelen mesajlarda kendisinden 200.000 Dolar para istendiği görülüyor.

48