Gündem
24 Mayıs 2010 09:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:19

O DA GİZLİ KAMERA KURBANI OLDU!..

Yetimhanelerde yaptığı gizli çekimle Türkiye ile İngiltere arasında krize neden olan York Düşesi Sarah kendi tuzağına düştü!..

Türkiye’de bir televizyon ekibiyle yetimhanelerde yaptığı gizli çekimlerle skandal yaratan, İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in eski gelini York Düşesi Sarah Ferguson da gizli kameraya rüşvet alırken yakalandı.

Düşes Ferguson, kendisini işadamı olarak tanıtan News of the World Gazetesi muhabirinden, eski kocası Prens Andrew ile iş bağlantısı kurmak vaadiyle 40 bin dolar alırken gizli kamerayla görüntülendi.

40 binden 500 bine çıktı

Kendisini bir Hint şirketinin temsilcisi olarak tanıtan muhabir, Ferguson’dan hükümete ait bir yatırım kurululuşunun özel temsicisi olan Prens Andrew ile kendisini görüştürmesini istedi. Gazetelerde çıkan haberlere göre Sarah Ferguson da, muhabirden şu sözlerle rüşvet istedi: “Sen beni gör, o da (Prens Andrew) seni görür. Verdiğinin 10 katını alacakasın. Sana her istediğin kapıyı açabilirim”.

Daha sonra Ferguson, eski kocası Andrew’in de buluşmayı kabul ettiğini, ancak bunun için 500 bin pound (1 milyon 200 bin lira) istediğini söyledi. Prens Andrew’un, görüşmeden haberi olmadığı öne sürüldü.

‘Diana 20 milyon £ aldı’

Sarah Ferguson’un ABD’de kurduğu bir şirket yüzünden milyonlarca dolar zarar ettiğini öne süren gazete, onun, durumunu muhabire şöyle aktardığını yazdı: “Boşanırken 5 kuruş almadım. Diana ise 20 milyon pound aldı. Bu yüzden kraliçe beni sever. Şu anda çocuklarım bakıyor bana. Onların babalarından dolayı vakıf gelirleri var”. Skandal haber hakkında Buckingham Sarayı’ndan bir açıklama yapılmadı. Prens Andrew’un, görüşmeden haberi olmadığı öne sürüldü.