Spor
26 Ara 2022 07:38 Son Güncelleme: 26 Ara 2022 09:36

Nusret'e bir şok da yakın arkadaşından geldi! Güvendiği dağlara kar yağdı

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin-Fransa finalinin ardından sahaya girerek Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası'yla fotoğraf çektiren Nusret Gökçe için FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan sürpriz bir hamle geldi.

Dünya Kupası finalinde maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya girip Dünya Kupası ve futbolcularla poz veren Nusret Gökçe gündeme oturmuştu.

Dünya Kupası'yla verdiği pozlar çok tartışılan Nusret Gökçe ilk olarak 1914 yılından beri düzenlenen bir futbol turnuvası olan Lamar Hunt ABD Açık Kupası'ndan men edildi. Bu hamlenin hemen ardından FIFA, Nusret Gökçe hakkında soruşturma başlattı.

INFANTINO TAKİPTEN ÇIKARDI

FIFA Başkanı Gianni Infantino, kişisel Instagram hesabından takip ettiği Nusret Gökçe'yi Dünya Kupası finali sonrası sergilediği görüntülerin ardından takipten çıktı. 

Sky Sports muhabiri Kaveh Solhekol, Twitter'da yaptığı bir paylaşımla buna dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı; "FIFA Başkanı Gianni Infantino şu anda Instagram'da 303 kişiyi takip ediyor. Bunlardan biri Salt Bae idi. Artık değil. Takibi bıraktı."