Gündem
04 Mar 2021 23:23 Son Güncelleme: 04 Mar 2021 23:29

Nusret, bu kez şovunu kovboylara yapacak!

Katar, Dubai, Yunanistan’la birlikte ABD’de de yer alan Nusret, ülkedeki restoran zincirine bir yenisini daha ekledi. Teksas’taki yeni restoranın açılışı ise geçmişte olduğu gibi şovlarla değil, sessiz sedasız gerçekleşti.

Yaptığı şovlarla adından sıkça söz ettiren sosyal medya fenomeni ve restoran zinciri sahibi Nusret, uzun bir aradan sonra yine sahnede. Açılışlarını olaylı kutlamalarla yapan Nusret, bu kez rotasını Teksas eyaletine çevirdi.

Ekonomimanşet.com'da yer alan habere göre Nusret, New York ve Miami’nin ardından Teksas'taki restoranını bu kez sessiz sedasız açtı. Yeni restoran Teksas eyaletine bağlı Dallas şehir merkezindeki Pearl Street ve Woodall Rodgers Freeway'in yüksek profilli köşesinde yer alıyor. 25 katlı yüksek bir binanın ilk katında yer alan yeni restorana yakında İngiltere’deki şube eklenecek. 

İKİ FON 2018’DE ORTAK OLMUŞTU

Nusret’in ABD ve Türkiye’nin dışında Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, Katar gibi ülkelerde de restoranı var. DOĞUŞ Grubu tarafından 2012 yılında kurulan ve içerisinde Nusr-Et ve Zuma gibi yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren markaların bulunduğu Doğuş Restaurant Entertainment and Management (D.ream) dünya devleri 2018’de Singapur devlet fonu Temasek ve İngiltere’de bulunan yerleşik uluslararası sermaye fonu Metric Capital Partners ile ortaklık imzalamıştı. İki fon, yüzde 17’lik hisseyi toplam değeri 1.2 milyar dolar üzerinden 200 milyon dolara satın almıştı.