İki Lafın Beli
24 Ağu 2017 17:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:04

Nurseli İdiz sustu, kocası konuştu: Şu alkol yalanını artık bıraksınlar, yakamızdan düşsünler!

Nurseli İdiz'in "Aşk-ı Memduh" isimli tiyatro oyununa alkollü gelmesi nedeniyle ikinci perdenin iptal edildiği iddia edilmişti.

Geçtiğimiz yıllarda Alaçatı'da çekilen alkollü görüntüleri günlerce konuşulan ünlü oyuncu Nurseli İdiz’in, önceki gün yine sahne alacağı oyuna alkollü olduğu nedeniyle çıkamadığı iddia edilmişti.  Nurseli İdiz, herhangi bir açıklama yapmazken konuya dair açıklama eşinden geldi. Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Cem İdiz, artık şu alkol yalanından ve Nursel’i karalamaktan vazgeçsinler diye isyan etti. 

Erhan Yazıcıoğlu'nun Volkan Severcan ile birlikte sahnelediği Aşk-ı Memduh tiyatro oyunu, önceki gece saat 20.00'da Kültür Park İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde sahnelendi. İddialara göre oyunun ilk perdesinde kısa bir bölümde sahne alacak olan Nurseli İdiz alkollü olduğu için rolünü sahneleyemediği iddia edilmişti. İşte o iddialara Nurseli İdiz sessiz kalırken eşi Cem İdiz yanıt verdi. Alev Gürsoy Cimin’e konuşan ve eşinin rahatsızlığı nedeniyle uyuduğunu söyleyen eşi Cem İdiz, alkol iddialarını yalanladı ve tepki gösterdi.

İŞTE CEM İDİZ’İN ALEV GÜRSOY CİMİN’E YAPTIĞI AÇIKLAMA

Cem Bey; bu alkol iddiaları doğru mudur, Nurseli Hanım’dan duymak isterdik ama ulaşamadık. Size sormak isteriz?


O akşam ben de orada bizzat yanlarındaydım. Olay hiç de basına yansıdığı gibi. Nurseli sahneye çıkmadan önce ciddi bir tansiyon problemi yaşadı.  Acil servise götürmek durumunda kaldık kendisi, ben olaya şahidim, hastaneye giden kişiyim bu nasıl bir yalandır anlamak mümkün değil. Bostanlıda bulunan Başkent üniversitesi Hastanesindeki müdahalenin ardından oyuna tekrar götürebilir miyiz diye sorduk. Doktor Bey, bu durumda götürmeyin, dinlenirse çok daha iyi olur dedi, ciddi bir tansiyon problemi yaşıyordu. Alkol olayı asla doğru değil, bu konu daha öncede çok konuşuldu.  Nurseli sahneye çıkmayınca, izleyici de demek ki yine alkollüydü, sarhoştu gibi yorumlar yapmış kendince galiba. Çünkü basında o kadar çok buna benzer yalan haber yaptılar ki. Olay tamamen yalan, asla alkol söz konusu değil.

Peki, Erhan Yazıcıoğlu’nun tepkisine ne demeli. O da çok kızmış Nurseli Hanım’ın bu durumuna?

Erhan Bey alkolle ilgili bir söz söylemedi. Tepki göstermiş olabilir ama alkol konusunda değil, oyuna dairdir.

“ALKOLLÜ OLSA ALKOLÜ DERDİK, BU İLK DEĞİL Kİ”

Yani alkol yok, tansiyon vardı diyorsunuz?

Alkollüyse alkollü derdik, Nurseli’nin alkollü olduğu haberleri ilk değil, daha öncede çok kez yapıldı. Ama alkollü olsa öyleydi derdik ama durum farklı, orta bir rahatsızlık söz konusu. Yapılan da ayıp.

Şu an sağlık durumu nasıl?

Daha iyi. Dinleniyor.