Gündem
12 Haz 2011 10:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:27

NURSELİ İDİZ ÇILGINA DÖNDÜ! İDDİALARA NE YANIT VERDİ?

Can Gürzap'ın 'Pendik'te uyduruk bir hastaneden rapor almış' dediği Nurseli İdiz köpürdü.

Cihan Ünal ile Hande Ataizi arasındaki sular durulmadan yeni bir polemik baş gösterdi. Daha önce alkol sorunu nedeniyle 'Evliliğe Gelince' adlı tiyatro oyununu aksattığı öne sürülen Nurseli İdiz ile Can Gürzap arasındaki gerginlik yine alevlendi.

Günaydın'dan Başak Çokan'ın haberine göre Can Gürzap'ın "Hande nasıl oyuna gitmediyse aynı sorunları Nurseli'de de ben yaşadım. Nurseli İdiz, dört kere perde kapattırdı. Bir de beni hastalığına inandırmak için Pendik'te uyduruk bir hastaneden rapor almış" sözlerine İdiz'den sert yanıt geldi.

"Usta çırak ilişkimize dayanarak sessiz kaldım. Ancak artık susmayacağım" diyerek tepkisini şöyle ifade etti: "Bir insanın hastaneden alınan raporu hiçe sayması için ya bilime karşı ya da aptal olması lazım. Gürzap'a maddi-manevi tazminat davası açıyorum!" Gürzap'ın hakkında yaptığı yorumları hayretler içinde dinlediğini belirten Nurseli İdiz, iddialara tek tek cevap verdi:
Can Gürzap benim için "Pendik'te uyduruk bir hastaneden rapor almış. Nişantaşı'nda oturup da niye Pendik'ten rapor alıyor?" demiş. Allah aşkına, bilip bilmeden bol keseden atıyor. Benim hastalığımın uzmanları ve bölümü orada. Bu işin tedavisi Marmara Hastanesi'nde yapıldığı için ben de oraya gittim. Acıbadem'de olsa oraya giderdim.

Koskoca bir hastane, ben istedim diye rapor verir mi? Ben turneye gitmeyip de Reina'da sabaha kadar eğlendim mi? Öyle olsaydı Can Gürzap bana istediğini söyleyebilirdi. Ama ben oyuna gitmediğim zaman evimde tek başıma ağlıyor ve kriz geçiriyordum.
Ayrıca, bir insanın sağlık sorunu olması için kalp krizi mi geçirmesi gerekiyor? Ruhsal sorunları olamaz mı? O zaman bütün psikiyatri kliniklerini kapatalım, bırakalım insanlar sorunlarıyla boğulsunlar.

Nurseli İdiz; Gürzap'ın kendisi için söylediği "Alkollü ağzıyla tiyatro oyununda oynamak çok sıkıntılıydı" sözlerine ise şu yanıtı verdi:

"Bana laf söyleyeceğine kendisine baksın. Can Gürzap, her gece şakır şakır rakı içen bir adam. '60 yaşındaki kadına şans tanıdım' sözlerine çok şaşırdım. 60 değil 50 yaşındayım ve yakında 'Zehirli Sarmaşıklar' adlı dizide oynamaya başlayacağım. Birkaç tane de müzikal teklifi aldım. Can Gürzap benim için endişelenmesin, kendi hayatına dönüp baksın. Ben de onun hakkında bildiklerimi anlatsam ne olacak peki? Ama bana yakışmaz, kendime olan saygımdan bunu yapmam."