Magazin
16 Ara 2020 11:42 Son Güncelleme: 16 Ara 2020 12:35

Nurseli İdiz bir gün kala film kadrosundan çıkarıldı

Çekimlerine bir gün kala rol alacağı filmin kadrosundan çıkarılan Nurseli İdiz, yapım şirketine dava açacağını duyurdu. Nurseli İdiz, "Maddi ve manevi haklarımı hukuki yollardan arayacağımı bildirmek isterim" dedi.

Nurseli İdiz, rol almaya hazırlandığı film projesinden çekimlere 1 gün kala çıkarıldığını duyurdu ve yapım şirketine dava açacağını açıkladı.

MGX Film ve Yapım şirketinin sahibi Müşvik Guluzade ile sözleşme yaptıklarını ancak filmin dijital platforma satılması sebebiyle kadrodan çıkarıldığını öğrenen Nurseli İdiz, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"11 Aralık’ta yönetmen Bülent İşbilir tarafından sunulan film projesiyle ilgili MGX Film ve Yapım şirketinin sahibi Müşvik Guluzade ile sözleşme yaptık. Saç, kostüm ve okuma provalarım yapıldı. Ön avans ödeme yapıldığı halde çekimlere başlanmasına 1 gün kala, filmin dijital platforma satılması sebebiyle kadrodan çıkarıldığımı bildirdiler.

Oyunculuğum her zaman her şeyden önce geldiği için, hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan programdaki işimi kaybetme riskine rağmen bu filmi kabul ettim. Maddi ve manevi haklarımı hukuki yollardan arayacağımı bildirmek isterim.”