Magazin
15 Oca 2018 08:37 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:56

Nursel Ergin'e şok dava! Öyle bir şeyle suçlandı ki şaşıracaksınız...

Nursel Ergin'in eşi Murat Akyer’in eski eşi Kamer Odabaşıo, açtığı davada ilginç iddialarda bulundu.

Ünlü sunucu Nursel Ergin’le evlenen işadamı Murat Akyer’in eski eşi Kamer Odabaşıo, açtığı davada ilginç iddialarda bulundu. Odabaşıo, Ergin’in ikiz çocuklarına iyi bakmadığını, onlara şekerleme yedirdiğini ve sürekli televizyon izlettiğini öne sürdü.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Kamer Odabaşıo, bir süre önce İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuş, Murat Akyer’in ikiz çocuklarıyla görüşme hakkının tamamen ortadan kaldırılmasını talep etmişti. Kasım ayında Nursel Ergin’le evlenen Murat Akyer de mahkemeye bir cevap dilekçesi yazdı, davanın reddini istedi.

Akyer’in avukatı, Odabaşıo’nun Nursel Ergin’le arasındaki ego çatışması nedeniyle böyle bir dava açtığını iddia etti: “Bu dava, çocukların menfaatinin düşünülmesinden ziyade, davacının kişisel intikam duygusu nedeniyledir.”

Kamer Odabaşıo ise avukatı aracılığıyla yanıt olarak gönderdiği dilekçede Nursel Ergin hakkında ilginç iddialarda bulundu: “Davalı baba, müşterek çocuklara bu kadını evin mimarı olarak tanıştırmıştır.

Bu kadın, müşterek çocuklar müvekkilimin evine dönerken çantalarına kendi fotoğrafları ve davalı babanın ayakkabısı gibi şeyler koymaktadır. Bu kadın çocuklara müvekkilin yasakladığı tüm şekerlemeleri yedirtmekte ve sürekli televizyon seyrettirmektedir.”