Magazin
04 Ara 2020 13:55 Son Güncelleme: 04 Ara 2020 13:57

Nursel Ergin'den hüzünlü veda: Hayatımı borçluyum

Sunucu Nursel Ergin, Kasımpaşa Kimsesiz Çocuklar Yurdu'nun Oya Anne'sinin vefat ettiğini yaptığı paylaşımla duyurdu. Nursel Ergin, Oya Anne'ye hüzünlü bir veda paylaşımında bulundu.

Sunucu Nursel Ergin, Kasımpaşa Kimsesiz Çocuklar Yurdu'nun Oya Anne'sinin vefat ettiğini yaptığı paylaşımla duyurdu.

Kendi annesi gibi sevdiği Oya Anne için veda yazısı yazan Nursel Ergin, "Bize kendi anamız babamız sahip çıkmazken sen rahat yatağını bırakıp yıllarca bizimle aynı çatı altında uyudun" dedi.

Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin, Oya Anne'sine şu satırlarla veda etti:

"Oya Annemmmm canım kaybettik seni

İtilene baktın, kakılana,istenmeyene, çöpe atılana, sevilmeyene bize kendi anamız babamız sahip çıkmazken sen rahat yatağını bırakıp yıllarca bizimle aynı çatı altında uyudun. Sen bizi gördün dokundun. Hem de işin değilken herkes gibi görmezden gelmeden yaptın. Bambaşka bir hayatın ailen çocukların olabilirken sen, biz kimsesizlerin kimsesi oldun. Bize öyle bir dokundun ki sayende hayattayız sağlıklıyız iyiyiz güçlüyüz sayende. Bir Kadın nasıl tek başına ayakta kalmalı sende öğrendim ben. Defalarca düşebileceğimi ve kalkmam gerektiğini sayende öğrendim sen bize nasıl balık tutulur, insan olunuru öğrettin bir değil yüzlerce çocuğa hem de... Hatta o çocukların ailelerinin vicdanı oldun. Sayende bir sürü çocuk adam olduk.

Anne olmak İçin gerçekten doğurmak gerekmiyor, sen Anneliğin insanlığın karşılığısın. İyi ki bu hayata geldin iyi ki biz sana rastladık hayatımın her anında kararımda yanımda oldun.

Rahat uyu milyonların Oya annesi kimsesizlerin meleği çok rahat uyu.. sen bizim yolumuzu aydınlattın.Sana hayatımı borçluyum seni çok seviyorum pamuğum Oya anneM.."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nursel Ergin Akyer (@erginnursel)'in paylaştığı bir gönderi