Spor
13 Mayıs 2022 10:09 Son Güncelleme: 13 Mayıs 2022 10:14

Nuri Şahin'den sürpriz karar! Galatasaray maçında...

Fraport TAV Antalyaspor’da kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisine imza atarak tarihe geçen Nuri Şahin, ligin son haftasındaki Galatasaray maçında taraftarının önünde büyük bir sürprize hazırlanıyor...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor’un başında son 14 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisine imza atarak 34 yaşında tarihe geçen Nuri Şahin, ligin son haftasında taraftarının önünde büyük bir sürprize hazırlanıyor.

Yerel basından Akdeniz Manşet'te yer alan habere göre; Ekim ayından bu yana teknik direktörlük yapmasına rağmen futbolculuk lisansı hala aktif olan ve maç kadrolarında ismi oyuncu olarak yer alan Nuri Şahin'in, Fraport TAV Antalyaspor'un ligin son haftasında sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçta kendi taraftarı önünde bir vedaya hazırlandığı iddia edildi.

Nuri Şahin'in Galatasaray karşılaşmasında takımının ligde bir iddiası kalmaması halinde son bölümde sahaya futbolcu olarak çıkacağı ve kendi taraftarı önünde kısa bir süre sahada yer aldıktan sonra kramponlarını tamamen asacağı belirtiliyor.

ŞEHİRDE ŞİMDİDEN BÜYÜK İZ BIRAKTI

Arka arkaya aldığı başarılı sonuçlarla taraflı tarafsız her futbolseverin takdirini toplayan Nuri Şahin, özellikle Antalya'da çok seviliyor. Şehirde şimdiden büyük bir iz bırakacağı aşikar olan başarılı çalıştırıcı, yalnızca 5 ay gibi kısa bir zamanda kendini kente kabul ettirdi.

55 YILLIK REKORU KIRDI

Ligin 8. haftasında Adana Demirspor’a 2-1 kaybedilmesi ve teknik direktör Ersun Yanal’ın görevden ayrılmasıyla futbol sorumlusu olarak Fraport TAV Antalyaspor’da görev alan 33 yaşındaki Nuri Şahin, kulüp tarihine geçti.

Nuri Şahin, Fraport TAV Antalyaspor’un kulüp tarihinde Süper Lig’de bir sezonda en uzun yenilmezlik serini gerçekleştiren teknik direktör oldu. Şahin’in takımı ligde oynanan son 14 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Nuri Şahin, Antalyaspor’un başında Süper Lig’de 28 maça çıkarken, bu maçlarda 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 yenilgi ile sahadan ayrıldı. Şahin, ligde 47 puanı hanesine yazdırırken, 1,68’lik puan ortalamasına sahip oldu.