Diziler
21 Oca 2022 18:47 Son Güncelleme: 21 Oca 2022 19:08

Nurgül Yeşilçay ekrana bomba projeyle dönüyor! 'Geliyor gelmekte olan'

Happy Valley'nin yerli uyarlaması ‘Son Nefesime Kadar’ adıyla Fox TV'de yayınlanacak. Nurgül Yeşilçay kadroyu duyurduğu haberi "Geliyor gelmekte olan" diyerek paylaştı.

BBC Studios, Happy Valley formatının lisansını Pastel Film’e verdiğini duyurdu. Ülkemizde ‘Son Nefesime Kadar’ adıyla uyarlanan dizi güçlü ve kalabalık kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Happy Valley formatının yerli uyarlamasında Catherine Cawood rolünde Nurgül Yeşilçay, Catherine’in eski kocası Richard Cawood karakterinde Emre Kınay ve Tommy Lee Royce rolünde Emre Bey seyirci karşısına çıkacak. Ertan Saban ise dizinin yeni karakteri olarak öne çıkacak.

Hatice Meryem’in yazdığı, Deniz Dikilitaş’ın yönettiği dizi FOX’ta seyirciyle buluşacak. Merakla beklenen projeden ilk fotoğrafta geldi.

Nurgül Yeşilçay bu haberi "Geliyor gelmekte olan" notuyla paylaştı.

HAPPY VALLEY / SON NEFESİME KADAR KONUSU

Özel hayatındaki sorunların dışında kasabada yıllardır hüküm süren uyuşturucu sorununu çözmeye çalışan Catherine, bu sırada kasabada bir kaybolma vakasının meydana gelmesi ile kendisini zorlu bir mücadelenin içinde bulur. Catherine, kırsal bir Yorkshire kasabasında yaşayan polis çavuşudur. Yıllar önce kaybettiği kızının acısını yaşayan Catherine, bir yandan oğlu ile ilgilenmeye çalışırken bir yandan da uyuşturucu tedavisi gören kardeşi ile ilgilenir.