Gündem
19 Nis 2017 12:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:37

Nurettin Veren'e zehirli kahve içirmişler!

Bir dönem terör örgütü FETÖ'nün ikinci adamı olan Nurettin Veren'in iç organlarının, Konya'da içtiği zehirli kahve nedeniyle tahrip olduğu ortaya çıktı

İzmir'deki bir hastanede tahlil yaptıran Nurettin Veren, "Karaciğer tamamen tahrip olmuş, böbreklerde çok büyük, normal değerlerin 5 katı, 10 katı yüksek bir zehirlenme vakası var" dedi. Ölümden dönen Nurettin Veren, zehirlenme olayının ortaya çıkarılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat verdiğini açıkladı.

İÇTİĞİ KAHVE SONRASI ZEHİRLENDİ

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu olayla ilgilenmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Veren, "Sayın Cumhurbaşkanımızın kim ya da kimler tarafından zehirlendiğimin ortaya çıkarılması için talimat verdiğini öğrendim. Bu beni çok mutlu etti. Vatikan-FETÖ ilişkisini üstüne gidince ve bazı bilgileri verince ertesi günü bunları yaşamam daha da ilginç. Demek ki birilerinin kuyruğuna daha fazla dokunmuşuz" dedi. Eşinin kendisine ikram edilen kahve sonrası zehirlendiğini belirten Gönül Veren ise "Eşimin böbrekleri ve karaciğeri büyük zarar görmüş.Buna yapanlar insan olamaz" dedi.