Polemik & Kulis
28 Ara 2010 12:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:55

NURAY MERT HÜRRİYET GAZETESİ İLE YOLLARINI NEDEN AYIRDI? HANGİ GAZETEYE GEÇİYOR? MEDYARADAR AÇIKLIYOR!

Nuray Mert Hürriyet Gazetesi ile şok bir kararla yollarını ayırdı...Ayrılığın perde arkasını ve Mert'in hangi gazeteye geçeceğini MEDYARADAR açıklıyor!

Hürriyet’in sivri kalemlerinden Nuray Mert gazete ile yollarını ayırdı..

Yeniden yapılanma sürecinde Eyüp Can ile ters düşerek Radikal’den Hürriyet’e geçiş yapan Nuray Mert’in "Amiral Gemisi" yolculuğu fazla uzun sürmedi..

Transfer olduğu günden bu yana "içine sinmeyen" Hürriyet’te son dönemde yoğunluk kazanan ’teknik aksaklıklar’ Nuray Mert’i çok kızdırdı.. Bu ’teknik aksaklıklar’ın nedeninin siyasi olduğunu düşünen Nuray Mert, bunu yakın çevresine dillendirmişti..

Son olarak geçtiğimiz Cumartesi "Kürt Sorunu" ile ilgili olarak yazdığı "Kürt meselesi’ne bakışta ’Akıl ve Gönül’" başlıklı köşe yazısının Ankara baskısında gözlerden oldukça ırak, 24. sayfaya konması Nuray Mert’i çok kızdırdı..

Yönetime serzenişte bulunan Nuray Mert, Ankara temsilcisi Metehan Demir’in AK Parti iktidarına yakın durabilmek için yazılarını ırak köşelere attığını bildirdi.. Mert, olumlu yanıt bulamayınca ani bir kararla istifasını verdi.

Mert’in Milliyet ile anlaştığı ve yazılarına bu gazetede devam edeceği öğrenildi.

MEDYARADAR - ÖZEL