Magazin
05 Şub 2018 12:01 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:59

Nuray Hafiftaş'ın son hali hayranlarını korkuttu

Kanser tedavisi gören Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın paylaştığı son fotoğrafta bir hayli kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı.

Geçirdiği kalın bağırsak ameliyatının ardından bir süredir kanser tedavisi gören Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın tedavisine devam ediliyor. Sanatçı dostlarının sık sık ziyaret ettiği ünlü şarkıcının son hali ise hayranlarını korkuttu.

DOKTORUNUN SON AÇIKLAMASI

Tedavisi devam eden ünlü sanatçının doktoru yaptığı son açıklamada "Şu anda Nuray Hanım'ın bünyesinin tolere edebileceği şekilde tedavi uyguluyoruz. Nasıl fayda göreceğini ise ara değerlendirmeler sonunda anlayacağız. Yaklaşık iki buçuk, üç ay sonra genel bir değerlendirme yaparak hangi seri tedaviyle devam edeceğimize karar vereceğiz" ifadelerini kullanmıştı.



İYİCE ZAYIFLADI

Nuray Hafiftaş'ın sağlık durumuyla ilgili doktorlar umutlu konuşmaktan kaçınırken, sanatçı dostları da Hafiftaş'ı bu zor gününde yalnız bırakmıyor. Birçok sanat camiasından birçok arkadaşı Hafiftaş'ın hastanede ziyaretine giderken, ünlü şarkıcının paylaştığı son fotoğrafta zayıf ve bitkin hali dikkatlerden kaçmadı.