Magazin
28 Nis 2020 09:37 Son Güncelleme: 28 Nis 2020 10:56

Nur Yerlitaş’ın cenazesi evden çıktı, Sibel Can gözyaşlarına boğuldu!

Geçtiğimiz sene beyin kanserine yakalanan ve bugün hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın cenazesi akşam saatlerinde hastane morguna kaldırıldı. Cenaze aracına tabutun konuğu anlarda Yerlitaş'ın yakın arkadaşı şarkıcı Sibel Can gözyaşlarına boğuldu.

Kanser tedavisi devam ederken dün öğlen saatlerinde Nişantaşı’ndaki evinde vefat eden modacı Nur Yerlitaş sevenlerini yasa boğdu. Nur Yerlitaş’ın ölüm haberini alır almaz evine giden yakın arkadaşı Sibel Can, Yerlitaş’ın cenazesinin taşındığı anda tabutun arkasında yer aldı. Eve gelen cenaze nakil aracına bindirilirken kızı Melisa ile Nur Yerlitaş için yas tutan Sibel Can’ın elini burktuğu o yüzden sargıya aldığı öğrenildi.

Sibel Can (sağda) haberi alır almaz, ünlü modacının evine gitti

Ebru Gündeş eve girmedi

Nur Yerlitaş’ın evine gelen isimler arasında Ebru Gündeş de vardı. Aracı ile geldiği evin kapısında bekleyen gazetecileri görünce içeri girmekten vazgeçen Ebru Gündeş’in arabayı kendisinin kullandığı ve maske taktığı gözlendi.

Geçtiğimiz yıl kanser teşhisi konmuştu
Moda tasarımcısı olarak adını duyuran Yerlitaş, 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ekranlarda yerini aldı. Ünlü modacıya, geçtiğimiz yıl beyin kanseri teşhisi konmuş, altı ay arayla iki ciddi operasyon geçirmişti. Bu süreçte zor günler geçiren Yerlitaş'a ailesi, yakın arkadaşları Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy destek olmuştu.