Nur Yerlitaş peruğu çıkarttı, son hali ortaya çıktı!

İşte Benim Stilim'in efsane jürisi Nur Yerlitaş beyin ameliyatı sonrasındaperuğu çıkarıp Nükhet Duru dinlemeye gidince son haliyle objektiflere yansıdı.

Nur Yerlitaş peruğu çıkarttı, son hali ortaya çıktı! - Sayfa 1

Ünlü modacı Nur Yerlitaş son 2 yılda arka arkaya ağır darbeler yedi. Önce göğüs kanseri olan Nur Yerlitaş ardından beyin kanseri tanısı ile ameliyat olmuştu. İşte Benim Stilim'in en sevilen jürisi olan Nur Yerlitaş, beyin ameliyatı sonrasında saçlarını kaybetmişti. Hayli kilo veren Nur Yerlitaş peruğunu çıkarıp Nükhet Duru'yu dinlemeye gidince son haliyle objektiflere yansıdı. İşte son durumu ve o görüntüleri:

19
Nur Yerlitaş peruğu çıkarttı, son hali ortaya çıktı! - Sayfa 2

Nur Yerlitaş Ağustos ayında beyin kanseri olduğunu öğrenmiş ve bıçak altına yatmıştı. Zor günler geçiren ünlü modacı bu süreçte saçlarını kaybetti ve hayli kilo verdi. Peruk kullanmaya başlayan Nur Yerlitaş bir gece kulübünde sahne alan Nükhet Duru'yu dinlemeye gitti.

29
Nur Yerlitaş peruğu çıkarttı, son hali ortaya çıktı! - Sayfa 3

PERUĞU ÇIKARDI 

Başındaki peruğu bu kez takmayan Nur Yerlitaş'ın hayli yıpranmış ve yaşlanmış hali objektiflere yansıdı. Saçları beyazlayan ve seyrekleşen Nur Yerlitaş, 'Her şey Allah’tan... İsterse bu saç hiç uzamasın, hep böyle kalsın' diyerek haline şükretti.

39
Nur Yerlitaş peruğu çıkarttı, son hali ortaya çıktı! - Sayfa 4

PANİK ATAK SANIYORMUŞ 

Nur Yerlitaş beyin kanserini panik atağı olduğunu sanıp doktor doktor gezmeye başlayınca öğrenmiş. Ünlü modacı şunları anlatıt: -'Hayat bu, ameliyat olalı 4 ay oldu. Meğer 1.5 senedir kansermişim. Panik atağım var diye doktor doktor geziyordum ben. Sonra anladık kanser olduğumu. Rabbime şükürler olsun. İnşallah geçecek. Allah yeter ki sağlık versin”.

49