Magazin
13 Haz 2021 09:59 Son Güncelleme: 13 Haz 2021 10:56

Nükhet Duru’dan ‘günlerce ağladım’ itirafı! Evlilik teklifi mesajlarını ifşa etti…

Usta sanatçı Nükhet Duru yaptığı ‘günlerce ağladım’ deyip yaptığı itiraflarla olay oldu.

Nükhet Duru, Hürriyet’ten Hakan Gence’ye röportaj verdi. ‘Günlerce ağladım’ diyen 67 yaşındaki usta sanatçı, yaptığı itiraflarla olay oldu.

“KAPRİSLİ DEĞİLİM”

Nükhet Duru olmayı nasıl anlatırsınız?’ sorusuna cevap veren sanatçı, “Her zaman yeniden başlayabilen, her tanıdığı ya da tanımadığı insana sebepsiz sevgi besleyebilen, umudu kaybetmemenin melekesini kazanmış biriyim. Halim selimim. Problemli, entrikalar yapacak, kurnaz bir tarafım yok” dedi ve ekledi: “Bana hep “Neden kaprisli değilsin?” derler...”

“HALA KAZIK YİYORUM”

“Onun dışında, ‘vur enseye tokadı, al lokmayı’ biriyim. Bunun zararını çok gördüm ama değişemiyorum” diye sözlerine devam eden Duru, ‘49 senedir sahnedesiniz. Hâlâ kazık yiyor musunuz?’  sorusuna ise şu cevabı verdi: “Tabii kazık yiyorum çünkü ben bu konuda kendini terbiye edemeyen biriyim. Herkesle iletişime ful kredi verip başlarım. Umudum, sevecenliğim, inanma duygum hiç yok olmuyor. Bu bana oturmuş bir şey, böyle büyüdüm, beyana inanıyorum. Sonra işte bana “Neden yaşlanmıyorsun?” diyorlar.”

“AĞIR BİR DARBE ALDIM”

“‘Duru Olmak’ isimli belgeseliniz yayımlandı. Ardından yönetmeni Mu Tunç ile yaşadığınız sorunlar yüzünden belgesel yayından kalktı..’” sorusuna da cevap veren Duru, “Evet, şu an adli bir süreçte, o sebeple tam konuşamıyorum ama içimden geçenleri söyleyeceğim gün de gelecek” dedi ve ekledi: “Yaralandım. Ağır bir darbe aldım. Kardeş gibi sevmiş ve güvenmiştik. Ben normalde ağlayan bir kadın değilim ama günlerce ağladım. Kendime gelemedim. Cam kırığı yutmuş gibi oldum. Yola beraber çıktığın, güvendiğin insandan böyle tuhaf bir şey gelince toparlayamıyorsun kendini. Meğer bu plan uzun süredir uygulanıyormuş da ben her zamanki salaklığımla “Canım benim” diyormuşum. Bundan fazla söyleyecek bir şeyim yok. Çünkü bir insan yapmadığı şeyi izah etmek için ortaya çıkmaz. Adli süreçte gerçekler ortaya çıkacak.”

“TEKLİF YAĞIYOR”

Kalbinin aşka kapalı olup olmadığına dair de konuşan Nükhet Duru, dikkat çeken bir itirafta bulundu: “Kapatmammm kapıları... Niye kapatayım canım! Şunu da söyleyeyim, sürekli evlenme teklifi geliyor sosyal medyadan. Günde yüz tane falan “Benimle beraber ol, sana canımı veririm, ne istersen veririm, her şeyimi vereyim” diye mesajlar. Tabii insanın hoşuna giden bir şey.”