Medya
20 Şub 2021 14:49 Son Güncelleme: 20 Şub 2021 14:53

Nuh Albayrak'tan Genelkurmay'a Kılıçdaroğlu çağrısı!

Star yazarı Nuh Albayrak, Kılıçdaroğlu'nun "Açarsınız Genelkurmay Başkanlığının internet sitesini, 'bölücü terör örgütü' der. Aynı şeyi biz de kullanıyoruz" sözlerinin ardından Genelkurmay'a bir çağrıda bulundu.

Star Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kuzey Irak'ta Gara'da terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 Türk vatandaşı ile ilgili yaptığı açıklamada kullandığı "Açarsınız Genelkurmay Başkanlığının internet sitesini, 'bölücü terör örgütü' der. Aynı şeyi biz de kullanıyoruz" ifadeleri sonrası Genelkurmay Başkanlığı'na bir çağrıda bulundu.

"Duydunuz mu, Kılıçdaroğlu; PKK'nın Gara katliamını kınarken neden "PKK"yı anmayıp; sadece "bölücü örgüt" diyerek geçiştirmiş...

Adama o kadar saydırdınız. Oysa "PKK'nın reklamını yapmamak için" ismini anmıyormuş! "Biz bir terör örgütünün reklamını yapmak zorunda değiliz" diyen Kılıçdaroğlu'nun bu hassasiyetini kaç siyasetçi veya gazeteci gösteriyor! Üstelik de, ne kadar doğru davrandığı(!) konusunda çok sağlam bir delili var. "Açarsınız Genelkurmay Başkanlığının internet sitesini, 'bölücü terör örgütü' der. Aynı şeyi biz de kullanıyoruz" diyor..." diyen Nuh Albayrak'ın Genelkurmay'a Kılıçdaroğlu ile ilgili çağrıda bulunduğu bölüm şöyle:

"Bu çok çirkin bir iftiradır. Genelkurmay'a ve binlerce şehidimize hakarettir. Bu itibar katliamı, sessiz kalarak geçiştirilebilecek bir şey değildir. Genelkurmay Başkanlığı aynı sitesinde; gereken cevabı vererek, artık Genelkurmay'ın, istedikleri zaman kullanabilecekleri bir "CHP ardiyesi" olmadığını göstermelidir."