Polemik & Kulis
25 Mar 2016 08:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:25

Ntvspor'daki tenkisat depreminde sıra müdürlerde! Hangi isimler gönderildi? (Medyaradar/Özel)

Ntvspor'da tam anlamıyla bir deprem yaşanıyor. Kanalın marka isimleriyle yollar bir bir ayrılmaya başlandı.

Türkiye'nin en büyük spor kanallarından Ntvspor’da dün itibariyle başlayan ve Medyaradar'ın duyurduğu tensikat büyüyerek devam ediyor. Toplamda 30 kişinin işine son verileceği konuşuluyor.

Serra Onay, Irmak Kazuk, Murat Deveci’nin yanı sıra prodüktörlerin şefi Murat Erpek, editör Cem Durak, prodüktörlerden Taygun Kontaytekin ve Gülfem Akdoğan, kameraman Çağlar Tecim, yönetmenlerden Tolga Tezcanoğlu ile yollar ayrıldı.

Olimpik branşlar uzmanı olan ve kanal adına Rio Olimpiyatı’na akredite edilen Mehmet Sevinç’in de çıkışı verildi. Montajcılardan Selçuk Kök, Hakan Poslu, sabah haberlerini sunan spiker Murat Caner başka bölümlere kaydırıldı.

Banu Yelkovan ve Bağış Erten’in programları da kaldırıldı ve ikili ile vedalaşıldı. Haber müdürü Özgür Buzbaş ile de yollar ayrıldı. Haber birimi, içerik direktörü olan Emrah Kayalıoğlu’na bağlandı. Editör Kerem Gürel ile programcılar Ali Ece ve Burcu Hakyemez Dal’la vedalaşıldı.

Ntvspor’daki “bilgi ekranı” da kaldırıldı.

Bir dönem 85 kişiye yakın geniş bir kadroya sahip olan kanalda son 5 ayda yaşanan işten çıkartmaların ardından 20 civarında çalışanın kaldığı belirtiliyor.

MEDYARADAR/ÖZEL