Televizyon
31 Eki 2012 14:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:19

NTV SPOR DEKLARASYONU DELME KARARI ALDI!

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi, bugün itibarıyla gazetelerden haber okumama kararını rafa kaldırdı.

NTV Spor’un haftaiçi yayınlanan programı Spor Servisi, gazetelerin deklarasyonundan bu yana uyguladığı ekranda yazılı basından haber okumama kararından vazgeçti.

NTV Spor Genel Yayın Yönetmeni Fuat Akdağ ve yorumcu Mehmet Demirkol’u buluşturan Spor Servisi, bugün itibarıyla gazetelerden haber okumama kararını rafa kaldırdı.

Gazetelerin deklarasyonunun ardından yazılı basından haber okumama kararını uygulamaya koyan Akdağ ve Demirkol, bir süredir canlı yayında konu hakkındaki sıkıntılarını gündeme getiriyordu.

Bugün programa Fanatik gazetesinin bir haberiyle başlayan Akdağ, deklarasyonu şu sözlerle eleştirdi: "Madem fikir hırsızlığından söz ediyoruz, biz okumayacağız demiştik. Ama bu uygulamanın karşılıklı olması gerektiğini düşünüyorduk. Televizyondaki haberlerin de yazılı basında kullanılmayacağını düşünüyorduk. Ancak öyle olmadı, bizim haberlerimiz gazetelerde yer aldı. Bunun patronların kararı olduğu ortaya çıktı. Haberleri okumamız için talep gazeteci arkadaşlarımızdan geliyor. Gazeteci arkadaşlarımızın güzel işlerini paylaşıyorduk ve yine zaman zaman gazetelerden haber alacağız. Belli ki amacına ulaşacak, bilinçli bir çıkış değildi."