Polemik & Kulis
26 Şub 2018 09:25 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:02

Ntv, Atv ve Habertürk'te bebek sevinci! Haber yönetmeni anne, ekran yüzü teyze, teknik yönetmen dayı oldu! (Medyaradar/Özel)

NTV haber yönetmeni anne, Atv'nin ünlü ekran yüzü ise teyze olmanın sevincini yaşadı.

NTV haber yönetmeni Esra Doğru Özçörekçi doğum yaptı.  18 yıldır aynı kurum bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan CNBC-E ve son olarak NTV’de yönetmenlik yapan Esra Doğru Özçörekçi bu sabah saatlerinde İstanbul Florence Nightingale Hastanesinde doğum yaptı. Esra ve Akın Özçörekçi kızlarına “Eylül” adını verdi.

TELEVİZYON DÜNYASININ KARDEŞLERİ “BEBEK “ HEYECANI YAŞIYOR !

ATVAVRUPA’ nın uzun yıllardır ekran yüzü olan deneyimli ana haber spikeri, gazeteci - yazar
Kübra Doğru Ünlü’nün kız kardeşi; HABERTÜRK’ ün teknik yönetmeni, Aziz Murat Doğru’ nun ablası olan; Esra Doğru Özçörekçi ve eşini bizde tebrik ediyor, televizyon dünyasının  kardeşlerine, aileye sağlıkla geçirecekleri uzun ömürler diliyoruz.



ESRA DOĞRU ÖZÇÖREKÇİ KİMDİR?

1980 Bakırköy doğumludur. Türkiye özel televizyon yayıncılığıyla birlikte çalışma hayatına başlamıştır. Televizyonun ekran önü ve arkasıda görevler yapmak üzere çok sayıda eğitimler almıştır. 1996’ dan bugüne yazılı ve görsel medya sektöründe çeşitli görevlerde bulunmuştur. Çalıştığı kurumlardan TV8, Kanal E, Cnbc-e’ nin “ilk” yayına çıkış kadroları arasında yer almıştır. Çalışma hayatının 18 yılını Doğuş Yayın Grubunda çeşitli görevlerle sürdüren  Esra Doğru Özçörekçi;  Kasım 2015 itibariyle NTV’de haber yönetmeni olarak görev yapmaktadır.