Nostradamus'un 2024 kehanetleri tüyler ürpertti! Yeni savaşın detaylarını verdi

Asıl adı Michel de Nostredame olan Fransız filozof Nostradamus'un 2024 yılına ilişkin tahminleri ortaya çıktı ve bazı kehanetleri sosyal medyada soğuk duş etkisi yaratarak endişelere neden oldu. Nostradamus 2024 kehanetlerinde bir kraliyet kaosu ile yeni bir savaşa dikkat çekti.

Nostradamus'un 2024 kehanetleri tüyler ürpertti! Yeni savaşın detaylarını verdi - Sayfa 1

450 yıldan fazla bir süre önce yayımlanan Les Prophéties adlı kitabında geleceğe dair tahminlerde bulunan Nostradamus dünya geneline adını bir kahin olarak duyurmayı başardı. 

17
Nostradamus'un 2024 kehanetleri tüyler ürpertti! Yeni savaşın detaylarını verdi - Sayfa 2

Nostradamus'un Adolf Hitler'in yükselişini, Başkan John F. Kennedy'nin vurulmasını, Kovid salgınının başlangıcını ve hatta 2022'deki yaşam maliyeti krizini doğru bir şekilde tahmin ettiği söyleniyor. 

27
Nostradamus'un 2024 kehanetleri tüyler ürpertti! Yeni savaşın detaylarını verdi - Sayfa 3

Kahinin 2024 tahminleri ise şimdiden sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı.

37
Nostradamus'un 2024 kehanetleri tüyler ürpertti! Yeni savaşın detaylarını verdi - Sayfa 4

DENİZ SAVAŞI

Fransız kahin 2024'te uluslararası çatışmaların artacağını öngördü. Kitabında bu konuya dair ise "Kızıl düşman korkudan sararacak ve büyük okyanusu dehşete düşürecek." dedi. Nostradamus hayranları "kızıl düşmanın" komünist Çin olabileceğini düşünüyor . "Büyük okyanus", savaşın denizde, muhtemelen Hint Okyanusu'nda gerçekleşebileceğini gösteriyor.

47