Magazin
23 Şub 2017 16:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:30

Nilüfer, Reha Muhtar için tanıklık yapacak!

Oyuncu Deniz Uğur ile Gazeteci Reha Muhtar’ın 7 yaşındaki ikizlerinin velayet davasında şarkıcı Nilüfer ve Reha Muhtar ile ikisinin manevi kızları Ayşe Nazlı tanık olarak dinlenecek.

Gazeteci Reha Muhtar, ikizlerinin annesi Deniz Uğur 2010 yılında ayrılırken bir protokol imzalamıştı. Protokol gereği ikizler Mina Deniz ve Poyraz Deniz’in velayeti 18 yaşına kadar babaları Reha Muhtar da kalacaktı. Ayrıca protokolde anne Deniz Uğur’un çocuklarını istediği zaman Muhtar’ın yalısında görebileceği hatta yalıda iki gün kalabileceği maddesi de yer almıştı. Geçtiğimiz aylarda oyuncu Deniz Uğur bu protokole itiraz etmiş ve çocuklarının yanında kalmasını istemişti.

BAKICILAR TANIK OLARAK DİNLENDİ

İstanbul Aile Mahkemesi’nde açılan velayet davasının bugünkü duruşmasında Reha Muhtar ve Deniz Uğur avukatları ile hazır bulundu. Deniz Uğur’un annesi Fatma Suna Uğur ile ikizlerin 2 bakıcısı tanık olarak dinlendi. Gizli görülen duruşmada, tanıklar anne ve babanın çocukları ile olan ilişkisini anlattı.

ÇOCUKLARINI OKULDAN ALMAK İÇİN ERKEN ÇIKTI

Velayet davasının devam ettiği sırada, Deniz Uğur mahkeme hakiminden izin alarak 16.30’da ikizlerinin okuldan çıkacağını, bakıcıların da mahkemede tanık olduğunu belirterek çocuklarını karşılamak için duruşmadan ayrılmak istediğini söyledi. Mahkeme hakiminin de izin vermesi üzerine Uğur duruşmadan ayrıldı.

NİLÜFER VE KIZI TANIK OLACAK

Uğur’un mahkemeye sunduğu tanıkların ardından Reha Muhtar’da eski eşi olan şarkıcı Nilüfer’in ve manevi kızı Ayşe Nazlı’nın tanık olarak dinlenmesini istedi. Talebi kabul eden mahkeme şarkıcı Nilüfer ile kızı Ayşe Nazlı’nın bir sonraki celsede hazır olmasına karar verdi.