Magazin
01 Ara 2012 11:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:26

NİLGÜN BELGÜN'E BÜYÜK VEFASIZLIK!

Dostları Belgün'ü, babasının cenazesinde yalnız bıraktı.

Nilgün Belgün'ün karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören babası Atilla Belgün vefat etti. 81 yaşında hayata gözlerini yuman Belgün'ün cenaze namazı dün ikindi vakti Şişli Camisi'nde kılındı.
 
Belgün, dün sabaha karşı evinde hayatını kaybeden Atilla Belgün'ün cenazesini ertesi gün oyunu olduğu için aynı gün kaldırmak zorunda kaldı. Yaklaşık 30 kişinin katıldığı cenaze töreninde sanat camiasından bir tek Umut Oğuz'un bulunması ise şaşırttı.
 
SEVGİLİSİ CENAZEDE HAZIR BULUNDU

 
Bir gece önce Profilo Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşen "Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi’’ adlı oyunun galasına birçok oyuncunun katılmasına rağmen, cenaze törenine ünlü kimsenin gelmemesi dikkat çekti. Belgün'ün genç sevgilisi Bekir Ünlüataer de, cenazede hazır bulundu. Ünlüataer, tabutu cenaze arabasına kadar hiç bırakmadan omzunda taşıdı.

YARIN YİNE ÇALIŞACAK
 
Belgün, "Kötü hastalıktan dolayı kendisini kaybettik. Ama bilinci yerindeydi. Son zamanlarda kendisini kötü hissediyordu ama ben onu bugün kaybetmeyi beklemiyordum. Oyununun galasından çıktıktan sonra sabaha karşı 06.00 gibi haber geldi. Bugün hemen cenazeyi kaldırmak istedim. Yarın oyunum olduğu için bütün her şeyi ile ilgilenmek istiyorum. Bugünkü oyunumu da iptal ettim" dedi.
 
Atilla Belgün'ün cenazesi Edirnekapı Şehitlik Mezarlığı'na defnedildi.