Magazin
01 Ara 2021 19:55 Son Güncelleme: 01 Ara 2021 21:53

Nilgün Belgün'den son evliliğine dair şok açıklamalar! 'Gözümün önünde...'

İlk evliliğini 19 yaşında yapan usta oyuncu Nilgün Belgün, üçüncü evliliğine dair çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

Daha önce üç kez nikah masasına oturup boşanan Nilgün Belgün, son evliliğinin ihanet yüzünden bittiğini söyledi ve telefonla bağlandığı 'teve2 Magazin Masası' canlı yayınında ihanetin detaylarını anlattı.

"ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİMDE ALDATILDIM"

68 yaşındaki oyuncu, "Her eşimle aşık olarak evlendik. İlk evliliğimde birimiz 18, birimiz 20 yaşındaydık. Evlenmek için çocuktuk daha, götüremedik haklı olarak. İkincisinde eşim işimi istedi, büyü bozuldu ve yürümedi" dedi. Ünlü sanatçı, "Üçüncü evliliğimde aldatıldım. Gözümün önünde oldu bütün olaylar. Arkadaş grubuyduk ve her yere birlikte gidip geliyorduk. Bu arkadaş grubundan biriyle beni aldattı ve evliliğimiz bu sebeple bitti. Maalesef arkadaşımdı aldattığı kişi. Aştık bu konuları, unuttuk, düşmanlığım yok" şeklinde konuştu.

"EVLİLİK İNSAN DOĞASINA AYKIRI"

İlişkilerdeki ideal erkeği anlatan Nilgün Belgün, "Çok gülen, çok sosyal erkekler iyi koca olmuyor. Erkek ne kadar suratsızsa o kadar dürüst oluyor, suratsız erkekler daha iyi koca oluyor" açıklamasını yaptı.