Polemik & Kulis
13 Haz 2019 16:27 Son Güncelleme: 13 Haz 2019 16:55

Nikah davetiyeleri hazır! Ünlü sanatçı gönlünü hangi ekran yüzüne kaptırdı?

Ülkemizde caz ve alternatif müziğin temsilcilerinden Şenay Lambaoğlu, gönlünü ünlü bir haber spikerine kaptırdı.

Yorumcu, söz yazarı ve besteci Şenay Lambaoğlu ünlü haber spikeri Erhan Ertürk’le bir süredir devam eden ilişkilerini bir ileri aşamaya taşımaya karar verdi.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; ünlü çift 26 Haziran’da nikah masasına oturacak.

İstinye’de yapılacak düğün için bastırılan davetiyeler de çiftin yakın çevresine gönderildi.

ERHAN ERTÜRK KİMDİR?

Meslek hayatına ATV haber merkezinde başlayan Erhan Ertürk 1970 yılında dünyaya geldi.Ali Kırca'nın yanında meslek yaşamı başlayan Ertürk çeşitli pozisyonlarda çalıştıktan sonra Star Haber Merkezi’nde yayın koordinatörlüğü sıfatıyla hem editörlük, hem de yöneticilik yaptı. Erhan Ertürk,2003 yılından 2018 yılına kadar NTV'de sunuculuk yaptı. Son olarak ise Türkiye’nin yeni televizyon kanalı Haber Global’de izleyicilerin karşısına çıktı.

ŞENAY LAMBAOĞLU KİMDİR?

Almanya'nın Kiel şehrinde doğan sanatçı; ilk müzik çalışmalarına öğrenimini sürdürdüğü okul korosu ve okul orkestrasında başladı. Liseden sonra Pera Güzel Sanatlar Akademisinde Müzikal ve Drama eğitimi aldı. İstanbul Üniversitesi Avrupa Topluluğundan mezun olduktan sonra aynı yıllarda İstanbul'da birçok caz müzisyeni ile çalışma fırsatı buldu. Daha sonraki yıllarda birçok başarılı çalışmaya imza atan ünlü sanatçı, caz ve alternatif müziğin ülkemizdeki en önemli isimlerinden biri olmayı başardı.