Televizyon
08 Haz 2011 09:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:26

NİHAT'IN OYUNU ÇIKTI! İŞTE ANGRY NİHAT!

Survivor'a katılan şarkıcı Nihat Doğan'ın şimdi de bilgisayar oyunu çıktı.

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında her sözü, her hareketi olay olan, Pascal Nouma’yla kavgası günlerce konuşulan şarkıcı Nihat Doğan’ın şimdi de bilgisayar oyunu çıktı.

Tüm dünyada milyonlarca fanatiği olan, iPhone, iPad ve android telefonlarda oynanan Angry Birds (Sinirli Kuşlar) adlı oyun Doğan’a uyarlandı...

’KAYBEDEN İSTANBUL’A GİTSİN’

’Angry Nihad’ adıyla Youtube’a düşen oyunda, sinirli kuşların yerine Nihat Doğan’ın kafası bir sapanla fırlatılıp etrafı yıkıyor. Doğan, kafası sapanla her fırlatıldığında, "Kaybetmek yookkk, kaybeden İstanbul’a gitsin...", "Burada şaka yoookkk, her şey gerçek...", "Burası Survivor beyler! Burası Survivor. Kazanacağız, kaybetmek yoookkkk..." diye bağırıp puan topluyor.

KÜBA’DA KOMÜNİZMİ ÖVDÜ

Survivor ile şöhretinin zirvesine çıkan Nihat Doğan geçtiğimiz aylarda bir TV programında, internette kendisiyle ilgili esprileri yayanlar için "Komünist, ateist, satanist, kafatasçı, millet, devlet, Allah ve din düşmanı, halka ve Hakk’a uzak ahmaklar" demişti. O dönem komünistlere hakaret eden Nihat Doğan, Küba’da fikir değiştirdi.

Survivor’da ödül oyununu kazanarak Özge Ulusoy ve Taçmin’le Küba’ya giden Doğan, komünizmin kalesi olan ülke için "Kübalılara hayran kaldım, çok iyi, çok sıcak çok kaliteli insanlar. İnsan ayrımı yapmadan herkese çok yakın ve iyi davranıyorlar. Zaten benim Che Guevara’ya her zaman bir sempatim vardı" dedi. Nihat Doğan, Çav Bella’yı da söyledi.