Gündem
19 Mayıs 2012 17:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:40

NİHAT ÖZDEMİR'İN FIRÇASI 200 BİN LİRAYA MALOLDU! BİRAND'DAN ÇARPICI İTİRAF!

Kanal D ana haber bülteninde Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'den canlı yayında fırça yiyen M. Ali Birand'dan çarpıcı bir itiraf geldi.

Birand CNN Türk ekranında Spor Masası’na konuk oldu. Emre Tilev’in sorularını yanıtlayan usta anchorman, Nihat Özdemir’in sözünü kesmemek için 200 bin liralık reklamı harcadığını söylerken bu nedenle kanalla sorun yaşadığını belirtti.

"NİHAT ÖZDEMİR’İN SÖZÜNÜ KESMEMEK İÇİN 200 BİN LİRALIK REKLAMA KIYDIM"
Nihat Özdemir’in canlı yayındaki tepkisini yorumlayan Birand şöyle dedi: "O gün ben bir gazeteci olarak Fenerbahçe başkan vekiline bir cevap veremezdim. Sarf ettiği sözleri kendisine yakıştıramadım. Program esnasında bir kez bile sözünü kesmedim hatta süremizi aştığımızdan dolayı 200 bin Lira reklamdan olduk. Aysal için de konuşan Birand "Aysal inanılmaz kibar bir insan o gün sadece birkaç kelime edebildi ve ardından programı kapatmak zorunda kaldım." dedi.

Birand, Özdemir’in "kanlı mı olacak kansız mı olacak" başlığına gösterdiği tepki için ise ilginç bir iddiada bulundu: "Nihat Özdemir’i kimin bu konuda dolduruşa getirdiğini biliyorum, adını veremem ama kim olduğunu biliyorum"