Spor
04 Tem 2023 10:26 Son Güncelleme: 04 Tem 2023 10:38

Nihat Kahveci'nin eşinden Arda Güler isyanı: Bana bir tatil borçlusun

Fenerbahçe'nin paylaşılamayan yıldızı Arda Güler'in geleceği henüz netlik kazanmazken, eski milli futbolcu Nihat Kahveci İspanyol basınına genç yıldız hakkında bilgi verdi. Kahveci'nin eşinin paylaşımı ise sosyal medyaya damga vurdu.

Performansıyla dünya devlerini peşine takan Arda Güler transfer sezonunun yıldızı olmaya devam ederken, genç yıldızın geleceği henüz netlik kazanmış değil.

Fenerbahçe yönetiminin önümüzdeki sezon takımda tutabilmek adına büyük çaba sarf etttiği 18 yaşındaki oyuncu için özellikle İspanyol kulüplerinin büyük ilgisi bulunurken, eski milli futbolcu Nihat Kahveci'nin sosyal medyada paylaşılan videosu kısa sürede viral oldu.

Eşi şakayla karışık isyan etti
Şu sıralar tatilde olan Kahveci'nin telefonda İspanyolca olarak gazetecilere genç oyuncu hakkında bilgi verdiği görülürken, akıcı İspanyolcası da dikkat çekti. Kahveci'nin eşi Fulya Hanım da "Bana bir tatil borçlusun." diyerek Arda Güler'i etiketlemeyi ihmal etmedi.

Arda'ya övgüler yağdırdı
Öte yandan Nihat Kahveci'nin Mundo Deportivo'ya verdiği röportajda şunları söylediği öğrenildi.

Ben bir yorumcuyum ve Arda'yı gördüğümde... Top taşıyan bir oyuncu gördüğünüzde bu iyi dersiniz. Ama Arda Güler... Bambaşka bir şey. Kişisel olarak karakterinden dolayı onu seviyorum ve teknik olarak da çok iyi. Bence Türkiye dışında, Avrupa'da oynayacak. Barcelona'ya mı, Real Madrid'e mi gider bilmiyorum. İki takımı da severim ve biliyorsunuz dünyanın en iyi takımları. Ben Türk'üm ve ikisinden birine gitmesini çok isterim. Hangisi olduğunu bilmiyorum ama ona bir şans verirlerse orada oynayabileceğinden ve istediklerini vereceğinden eminim.

 İspanya'da yıllarca oynadı
Şimdilerde spor yorumculuğu yapan Nihat Kahveci, futbolculuk döneminde uzun yıllar İspanya'da top koşturdu. 43 yaşındaki Kahveci, La Liga'da Real Sociedad ve Villarreal takımlarının formalarını giydi.