Gündem
28 Ara 2020 14:36 Son Güncelleme: 28 Ara 2020 14:44

Nihat Genç'ten 'Türkiye'nin en güvenilir gazetecileri listesi'ne sert tepki: Aklımla dalga geçme!

Gezici Araştırma Merkezi, Türkiye genelinde halkın en çok güven duyduğu isimleri belirledi. Gazeteci Nihat Genç, "Türkiye'nin en güvenilir gazetecileri listesi" için eleştirilerde bulundu.

Gezici Araştırma, "Türkiye'nin en güvenilir gazetecileri" başlıklı anket sonuçlarını açıkladı.

Buna göre Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal, Ahmet Hakan, Fatih Altaylı gibi isimler listede yer alıyor.

Listeyi Twitter hesabından paylaşan gazeteci Nihat Genç, konuyla ilgili şunları kaydetti:

Gezici anketine göre Türkiye'nin en güvenilir gazeteciler listesi şöyle: Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal, Ahmet Hakan, Fatih Altaylı diye devam ediyor, demek ki neymiş?.. Bir: En güvenilir gazeteci olmak için Türkiye'nin en pahalı futbolcularından daha büyük maaş ve gelir sahibi olmak gerekiyor.

"HOLDİNG BÜNYESİNDE ÇALIŞMANIZ GEREKİYOR"

İki: Kesinlikle 'holding' bünyesinde çalışmanız gerekiyor, kesinlikle İyi Parti ve CHP'deki gladyo unsurlarını bir kez olsun ağzınıza haşa almamak lazım.

Üç: Kesinlikle Hablemitoğlu'nun ve Uğur Mumcu'nun katilleri bugün nereye sızıyorlar hiç merak etmemek lazım, kesinlikle patronlarına tek laf etmemek aksine yıkamak yağlamak lazımmış.

Dört: Asıl gerçek neymiş, Patagonya'da güvenilir kimse kalmayınca parayla anket yaptırılır eski yıkıntı hüsranları patron ve holding adamlarını cilalamak parlatmak lazım.