Polemik & Kulis
06 Kas 2011 13:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:58

NİHAT GENÇ O YAZIYI ERKEKLİK ORGANIYLA MI YAZDI? TWİTTER'DAN TEPKİ YAĞDI!

Nihat Genç'in odatv sitesinde yayınladığı, Nagehan Alçı'ya yönelik ağır hakaretlerle dolu yazısı, büyük tepkiye yol açtı.

Nihat Genç’in Nagehan Alçı’ya yönelik ağır yazısına tepki yağıyor... Nihat Genç odatv sitesindeki yazısında, aynen şu satırları kaleme aldı...

"Taze gelinim’ senin evin yok mudur diye sormaz mı kayınvaliden cicibaban. Milletin ağzı torba değil ki büzesin, her Allah’ın akşamı TV’lerdesin, bak buradan söylüyorum yarın bir gün hamile kaldığında, konu komşuyu kesinlikle inandıramazsın bebeğin kocandan olduğunu..."

Bu yazının ardından twitterda tepki çığ gibi patladı. Ünlü isimler birer birer bu yazıyı kınadı.

İŞTE O YORUMLAR

tinkiminki cenu

bu arada nihat genc sayesinde sunu daha 1guzel anlamis bulunuyoruz, okumus etmis olmak kiro olmaya engel olamiyo. kiroluk baki kalabiliyo.

burakbalci Burak Balci

Nihat Genç’in sozlerı bır kadına degıl ne oldugu bellı olmayan (aslında bellı) bır yaratıgadır, o yuzden problem yok.

horoseyedelo yasir baba
"Nihat Genç" kendisini sevebilmek ve içten olduğuna inabilmek için kendimi epey zorlamştım ama artık gerek yok sanırım

oznesiz_yuklem ahmet çakır

nagehanı sevmem. ama nihat genç in kalemini öpüp başına koyanlar öptükleri şeye bi daha baksın bu yazı kalemle değil başka bi şeyle yazılmış

ibrahim topaloğlu

nihat genç’i helyumla şişiren ulusalcı ergen takımı bu adamın daha önceden ne ayak olduğunu bilmiyor heralde.

bensogut Ayse S

bir erkek(Nihat Genc) bir kadinin( Nagehan Alci) mahremiyetine hakaret ediyorsa, burnunu sokuyorsa, iste onda namus, edep, haysiyet arama!!!

firatyucel Fırat Yücel

nihat genç’in yazdığı her şey birkaç kelimelik, yüklemsiz tek bir cümleyle özetlenebilir: "bu halk var ya bu halk, bu kan var ya bu kan..."

ebbandtide Arif OZDEN

ama yine de Nagehan Alçı’nın bilgisini görgüsünü bence kimse sorgulamamlı.. ve nihat genç bir kadına böyle yazılr mı...

mhmtaysn Mehmet Aysan

Nihat Genç, adamlığını kaybedeli çok olmuştu ama, belli ki insanlığını da kaybetmiş...

ugurtaspinar uğur taşpınar

Nihat GENÇ’ in nagehan alçı yazısında kaleminden çıkan her kelimenin ve her hecenin altına imza toplamamız gerekiyorsa ilk imza benden.

telefelis Marie Antoinette

Açılması gereken tek dava,Nihat Genç denen homoerectus’a N.Alçı’nin açacağı hakaret davası olmalı!Haddini bilsin terbiyesiz hayasiz utanmaz!

Bijwenist Kürt 2.0

İki iğrenç herifin duellosu ne zaman? tarih yer bilen var mı? Rokko Rasim ve Nihat Genç kavgası... Yakından takip etmeye çalışicimm

yenisekme hüsnü neşedenyana

Nihat Genç ve Nagehan Alçı sayesinde "düşmanımın düşmanı dostumdur" sözü resmen hükmünü yitirdi.

ersinceliq Ersin Çelik

Nihat Genç, Nagehan Alçı’yı hedef alan o iğrenç metni erkeklik organıyla yazmış belli. Oda TV’den fışkıran pisliği bir kera daha gördük!

ristanbul Recep Akman

Şimdi bu Rasim Ozan, çıkarda o aygır sesiyle Nihat Genç’e "sen ne biçim bir o.ç sun" dermi? Desin, eğer adamsa desin!

neslymee ♡Bir küçük hayalci♡

YALAKA STAYLA:"Nihat Genç ’in bir kadına karşı söylediği sözleri kınıyouüüüürrrrüüümmm" (önce karşıdakine bakmak lazım kadın mı diye?)

DenizUlke Deniz Ülke Arıboğan

Nihat Genç’in @Nagehanalci için sarf ettiği sözleri şiddetle kınıyorum.Bu maço erkek dilinin kadınlara yönelik pervasızlığı kabul edilemez

ziyaversencan ziyaver şencan

reytng peşnde koşan kifayetsiz muhteris nagehan alçı’yı kaale almam.nihat genç’in onunla ilgli yazısı sexst,nefret suçu işleyen,beter 1 yazı

ademyavuza adem yavuz arslan

Nihat genc denen adamin negahan alci icin yazdiklarini yeni gordum.bu terbiyesizligi basin ozgurlugu diye yutturmaya kalkmasin

taylan1789 ahmet mümtaz taylan

HIFZISIHHA’dan; "Bayram şekeri olarak ikram edilen, olası Nihat GENÇ-Nagehan ALÇI polemiğini yemeyiniz, çocuklarınızdan uzak tutunuz!"

erkamtufan Erkam Tufan Aytav

nihat genç denen biri @Nagehanalci hakkında ağıza alınmaz laflar etmiş.

OttoKruger otto kruger

Nihat Genç’e yakışmamış bu yavşaklık, Rasim Ozan’ın yerinde olsam "aman kim ne der" filan diye hiç uzatmam gider ağzını burnunu kırarım.

rifatguner rifatguner

Nihat Dogan´la kafa bulan Ultra Kemalist Ulusalcilar, cirkefligin zirvelerinde vals yapan Nihat Genc´i göremeyecek kadar mi körler acep?

Balciceki Balçiçek İlter

Nihat genc’in nagehan alci icin yazdigi yaziyi biraz once okudum... Hayatimda okudugum en pespaye ve bel alti yazi! Yuh yani!

selalekadak Selale Kadak

Nihat Genc’in @Nagehanalci icin sarfettikleri eleştiri boyutunu kat be kat aşmıştır. Hayli utanç verici. Kınıyorum!

ahmettulgarr ahmettulgar

Nagice’e kizabiliriz, ’in wonderland’ diyebiliriz ama Nihat Genç’in yazdıkları mide bulandirici.

HadiOzisik Hadi OZISIK #Şerefsizyazi Nihat Genç’in Nagehan Alçı ile ilgili yazdıklarını kınıyorum, kınayalım.. goo.gl/9luXl

vivetk vivetkanetti

Nihat Genç’in Nagehan Alçı’yı hedef alan rezalet yazısında toplumla ilgili aynaya benzer bir şey var: "kafama uymayan kadını paralarım".

EmreUslu Emre Uslu

Nagehan Alcı’ya Nihat Genç denen pislik aşağılıkça saldırmış Karanlık Oda da açlakça yayımlamış Böyle bir adlik şerfsizlik görlmedi yazlmadı

4 Kasım ezgibasaran Ezgi Basaran

Nihat Genc’in Odatv’deki yazisi elestiri ve terbiye sinirlarini fena halde zorluyor.. Biktik kendini kaybeden bu maçoluklardan!