Gündem
20 Ağu 2016 11:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:29

Nihat Doğan'ın, Gülen'i taklit ettiği bir video daha ortaya çıktı

Şarkıcı Nihat Doğan'ın Fethullah Gülen'i taklit ettiğine dair yeni bir görüntü daha ortaya çıktı.

Videoda Nihat Doğan'ın, kendisiyle ilgili bir iddiaya yanıt verirken "Çıktık dikenli yollara, söz verdik Allah'a. Geriye dönmeyeceğiz" dediği görülüyor.

Doğan'ın kullandığı bu sözleri, Fethullah Gülen yıllar önceki bir vaazında kullanmıştı.

GÜLEN'İ TAKLİT EDİYOR

Sosyal medyada bir süre önce paylaşılan ve Nihat Doğan'ın Fethullah Gülen'i taklit ettiğini gösteren video tartışma konusu olmuştu.

2011 yılında şarkıcılar Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan’ın 4 kadınla para karşılığında birlikte olmak için başladıkları gece karakolda bitmişti. O dönemde bu olay nedeniyle çok sert şekilde eleştirilen Nihat Doğan, yaşananları anlatmak için Fatih Altaylı’nın Habertürk’te sunduğu “Teke Tek” programına konuk olmuştu. AKP'yi destekleyen mesajlar veren Nihat Doğan, 29 Kasım 2011 tarihindeki programda Fethullah Gülen’in yıllar önce yaptığı bir sohbetteki konuşmasını birebir tekrar ederek kendisini savunmuştu.

Ancak Doğan'ın Fethullah Gülen'i taklit ettiği bir videosu daha ortaya çıktı. Ortaya çıkan yeni görüntülerde de, yine aynı tartışmayla ilgili magazin basınına açıklama yapan Nihat Doğan'ın, Fethullah Gülen'in yıllar önceki bir vaazından alıntılar yaptığı anlaşıldı.