Magazin
28 Kas 2017 10:39 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:49

Nihat Doğan'dan Survivor 2018 paylaşımı: 'Allah'ın yazdığını kullar silemez'

Bu sene All Star versiyonu ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Survivor 2018'de şarkıcı Nihat Doğan ve eski futbolcu Ümit Karan yarışacak.

Survivor 2018’de önceki yıllarda başarı göstermiş yarışmacıların bir arada yarışacağı bir All Star grubu kuruluyor. Yarışmanın yapımcısı ve sunucu olan Acun Ilıcalı, adaya gidecek 8 kişinin ismini açıklamıştı. Son olarak Survivor 2018 All Star’a katılacak olan iki ismin daha belli olduğu, bu isimlerin ise Ümit Karan ve Nihat Doğan olarak belirlendiği öğrenildi.

GEÇEN YILIN ŞAMPİYONU OGEDAY OLDU
Survivor 2017 büyük finali Kıbrıs'ta gerçekleşti. Finale kalan Adem Kılıççı ve Ogeday Girişen arasında survivor 2017 şampiyonluğu için SMS oylaması yapıldı. Kıbrıs’ta yapılan finale bugüne dek bütün elenen yarışmacılar da katıldı. Yapılan halk oylamasının ardından Survivor 2017’nin şampiyonu belli oldu. Survivor 2017’nin şampiyonu gönüllüler takımını temsil eden Ogeday Girişken oldu. Survivor 2018 için hazırlıklara başlayan Acun Medya ekibi yarışmacıları da belirlemeye başladı. Daha önce iki kez Survivor’a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor’a gidiyor. Sosyal medya hesabından güzel haberi sevenleriyle paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına ‘3. defa Survivor mı? ‘İmkânsız…’ dedi gururum. ‘Riskli…’ dedi. Tecrübem, ‘Manasız…’ dedi. Mantığım, ‘Yine de denemeye değer’ dedi. Kalbim… ‘Seneye görüşürüz’ mesajını yazdı.

SURVİVOR’A BU İSİMLER KATILACAK
Hilmicem İntepe
Adem Kılıççı
Hakan Hatipoğlu
Murat Ceylan
Cumali Akgül
Turabi Çamkıran
Sema Aydemir
Nagihan Karadere
Merve Aydın
Ümit Karan
Nihat Doğan

İKİ YIL ÖNCEKİ ALL STAR KADROSUNDAN ÇIKARILMIŞTI
Sosyal medyada Özgecan Aslan’ın katledilmesi hakkında milyonlarca paylaşım yapılırken, türkücü Nihat Doğan'ın attığı Tweet büyük tepki çekti. Nihat Doğan, tepki gören Tweet'ini daha sonra sildi. Ancak bu çıkışı yüzünden o sıra Survivor All Star kadrosuna seçilen Doğan gelen tepkiler üzerine kadrodan çıkarıldı.



NİHAT DOĞAN’DAN İLGİNÇ PAYLAŞIM
Survivor 2018 kadrosuna dahil edilen Nihat Doğan geçmişte attığı bu tweeti ve yaşananları adeta unutmuşcasına ya da unutulduğunu düşünerek dikkat çekici bir paylaşıma imza attı. Acun Ilıcalı tarafından adaya davet edilen Doğan bakın nasıl bir paylaşımda bulundu… “Allah’ın yazdığını kullar silemez. Erteleyebilir lakin engelleyemezsiniz. Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya Survivor All Star 2018’e gidiyorum”