Gündem
11 Eyl 2018 22:16 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:51

Nihat Doğan'a yeni suçlamalar! Kızların babası ilk kez konuştu!

Nihat Doğan'ın alıkoyduğu iddia edilen 11 ve 16 yaşındaki kız çocuklarının babası, Doğan hakkında yeni suçlamalarda bulunarak, "Adli tıptan muayene talebi isteğimiz olacak." dedi.

Buket Aydın’ın sunumuyla ekranlara gelen Kanal D Ana Haber Bülteni’nde şarkıcı Nihat Doğan’ın 11 ve 17 yaşlarındaki iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiası dün ekrana gelmişti.

Doğan, 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla önceki gün gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Nihat Doğan ise gözaltı olayı olmadığını sadece ifadeye çağrıldığını söylemişti.

Doğan, Söylemezsem Olmaz programında kendisi hakkında bir linç kampanyası yürütülmeye çalışıldığını ve iddiaların doğru olmadığını söylemişti.

Olayla ilgili adli soruşturma sürerken, Beyaz TV yönetiminin Nihat Doğan’ın “Söylemezsem Olmaz” programındaki görevine son verdiği iddiaları da ortaya atıldı.

Tüm bu olayların başlangıcını oluşturan Kanal D Ana Haber’in yayınları bugün de devam etti.

Nihat Doğan'ın alıkoyduğu iddia edilen 11 ve 16 yaşındaki kız çocuklarını babası Kanal D Haber'e açıklamalarda bulunarak, "Adli tıptan muayene talebi isteğimiz olacak." ifadelerini kullandı.

"DOĞAN'IN NİYETİ İYİ DEĞİL"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan baba, "Şimdi çocuğu eve getiriyorsun. Yani kendine zemin hazırlıyor adam. İyi niyetli bir kişi kafeye indirir çayını kahvesini söyler güle güle der. Daha öncede çocuklar birkaç kez Doğan'ın yanına gitmiş. Bir kız çocuğunun bekar bir erkeğin evinde ne işi var. Ne gibi bir amacı vardır kişinin? Bence hiçbir ahlaklı bir amaç değil bu." dedi.

"MUAYENE TALEBİMİZ OLACAK"

Nihat Doğan'ın kız çocuklarına başka bir yaklaşımı olmuş mudur sorusuna cevap veren baba, 'Ben şüpheleniyorum ağabey. Benim çocuklarım bana bir şey söylemedi. Ama ben şüpheleniyorum. Adli tıpan da bir muayene talebimiz olacak ben bu işin peşini bırakmam. Kızlarım korktuğu için bana net bir şey söylemiyorlar." dedi.

ANNE: 'KIZLARIMA 2 SAATTEN FAZLA ULAŞAMADIM'

Buket Aydın ile Kanal D Haber'e konuşan anne, 'Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti. Neden ev? Sitenin kafeteryası var' dedi.

Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Doğan’ın avukatı Abdürrahim Elitaş, “Aslı astarı olmayan bir iddia bu. Normalde dosyaya tamamen vakıfım bizzat dosya ile kendim ilgilendim zaten. Şikayetçi bile değil aile şikayetçi olduğunu iddia etse bile bir suç unsuru yok” ifadelerini kullanmıştı.