Magazin
27 Şub 2015 15:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

Nihat Doğan'a şok sözler; Sanatçı demek bile...

Adnan Öztürk Nihat Doğan ile ilgili 'bir şarkıcının kulüpten ihracı sözkonusu' sorusuna şu yanıtı verdi.

Öztürk, İnan Kıraç’ın desteğini istemediğini söyledi, “İnan Kıraç ile Galatasaray fikirlerimiz hiçbir şekilde uyuşmuyor. Hiçbir zaman da uyuşmadı. Ünal Aysal inşallah aday olur.

Ünal Aysal ile karşı karşıya gelmek isterim. Bence Ünal Aysal’ın adaylık tartışması bir strateji. Mali genel kurulda bir tansiyon alacağını tahmin ediyor. Ayrı ibra tansiyonu ile ilgili tartışmalar için ortaya atılıyor bunlar ama umuyorum aday olur hatta İnan Kıraç’ı da yanına alsın beraber aday olsunlar daha iyi olur” dedi.

Adnan Öztürk, Ergin Ataman’ın tokat olayı için ise “Ergin hocayı bu psikolojiye getiren kim? Galatasaray yönetimi. Hatalı kim bir üst yönetim. Hocamı kendim kaosa sokmuşum, eğer altımda çalışan yöneticiyi kaosa sokmuşsam iyi yönetici değilimdir. Yönetim krizi iyi yönetememiştir. Seçilirsem Ergin Ataman ile devam edeceğim” yorumunu yaptı.

Adnan Öztürk Nihat Doğan ile ilgili 'bir şarkıcının kulüpten ihracı sözkonusu'  sorusuna şu yanıtı verdi;

"Bir kere tebrik ediyorum teşekkür ediyorum. Sanatçı demek bile çok oldu. Bunların isimlerini kullanmamak lazım. Onların derdi isimleri kullanılsın reklamları yapılsın. İlk tepkim ihraç istemiyle disiplin kuruluna başvurdum. İhraç olur ama tüzüğümüzü ciddi ele almamız lazım"