Nihat Doğan Survivor aşkı Birsen Bekgöz'le yeni yıla Kabe'de girdi

Türkücü Nihat Doğan, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı sevgilisi eski Survivor yarışmacısı Birsen Bekgöz ile yeni yıla kutsal topraklarda girdi.

Nihat Doğan Survivor aşkı Birsen Bekgöz'le yeni yıla Kabe'de girdi - Sayfa 1

Ünlü türkücü Nihat Doğan, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı Survivor sevgilisi Birsen Bekgöz ile yeni yıla kutsal topraklarda girdi. Nihat Doğan ile Birsen Bekgöz, duygularını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

120
Nihat Doğan Survivor aşkı Birsen Bekgöz'le yeni yıla Kabe'de girdi - Sayfa 2

''KENDİNİZİ DEĞİŞTİRMEDİKÇE HAYATINIZ DEĞİŞMEZ'': Nihat Doğan, mutluluğunu "Kabe’den hepinize yeni yılda sağlık huzur mutluluk ve bol kazanç dilerim. Rabbimin ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını giderdiği, bir bekleyiş içinde olanlara da beklediklerini nasip ettiği bir yıl olması dileğiyle. Ayrıca Hevesinizi kırmak gibi olmasın da, hayatınızda bir rakamın değişmesinden başka hiç bir şey değişmedi. Kendinizi değiştirmedikçe de hayatınız değişmez. Gerisi üretilmiş modern batıl inançlar." sözleriyle dile getirdi.

220
Nihat Doğan Survivor aşkı Birsen Bekgöz'le yeni yıla Kabe'de girdi - Sayfa 3

'BİZ AŞKI EROSTAN DEĞİL, MEKKELİ BİR YETİMDEN ÖĞRENDİK'': Kabe'den bir video paylaşan Nihat Doğan şunları ifade etti; ''Biz aşkı erostan değil, Mekkeli Bir yetimden öğrendik.. hz Muhammed ( SAV) kabri.bu arada bana mesaj atan tüm kardeşlerim hepiniz dualarımdasınız. Hepinize dua ediyorum Rabbim kabul etsin tüm sıkıntılarınızı da gidersin inşaAllah.''

320
Nihat Doğan Survivor aşkı Birsen Bekgöz'le yeni yıla Kabe'de girdi - Sayfa 4

"GELMEK İSTEYEN HERKESE ALLAH NASİP ETSİN": Birsen Bekgöz ise, duygularını Kabe'den yaptığı paylaşıma, "Huzursuzluk oldu mu her şey anlamsız boş bir döngüdür. Çevirir hayat seni elinde. İş, güç, hırs, stres. Ne yalan söyleyeyim, bende de durum aynen böyle. Ta ki ansızın çağırıldım sevgi seline... Gerçek döngü burasıymış. Huzur döngüsü. Gelmek isteyen herkese Allah kısmet etsin inşallah. Hayat kısa. Huzur bulmak, arınmak lazım" notu düşerek ifade etti.

420