Gündem
10 Eyl 2018 19:54 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:51

Nihat Doğan 2 kız çocuğunu alıkoyduğu iddiasıyla gözaltına alındı

Türkücü Nihat Doğan, 11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoymaktan gözaltına alındı.

Türkücü Nihat Doğan'ın, "11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoymak" suçlamasıyla gözaltına alındığı iddia edildi.

Dün gözaltına alınan Doğan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

Kanal D’nin özel haberine göre, kızların ailesi, Nihat Doğan’ın çocukları davet ederek harçlık vermeye çalıştığını iddia etti. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Doğan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Doğan'ın avukatı Abdürrahim Elitaş, “Bunlar aslı astarı olmayan iddialar” ifadelerini kullandı.

Nihat Doğan olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

NİHAT DOĞAN'IN AVUKATI: ASLI ASTARI OLMAYAN BİR İDDİA

Doğan'ın menajeri Sercan Eriş, Kanal D habere konu hakkında yaptığı açıklamada, "Çocuklar Nihat Bey'in evinin oraya geliyorlar ve Nihat Bey'le fotoğraf çektirmek istiyorlar. Eve gidiyorlar kızlı erkekli bir grup. Daha sonra çocuklardan biri babasına söylemiş, babası da gitmiş polis karakoluna 'Nihat Doğan benim çocuklarımı alıkoydu' demiş." açıklamasını yaptı.

Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Doğan’ın avukatı Abdürrahim Elitaş ise Buket Aydın'la Kanal D Haber'e yaptığı açıklamada, "Aslı astarı olmayan bir iddia bu normalde. Dosyaya tamamen vakıfım. Zaten dosya ile bizzat ben ilgilendim. Zaten aile şikayetçi bile değil, şikayetçi olduğunu iddia etse bile bir suç unsuru yok" dedi.

Öte yandan kızların ailesi ise yine Kanal D Haber'e davanın takipçisi olacaklarını söyledi.

Özgecan Aslan tweeti tepki çekmişti

Nihat Doğan'ın, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın evine gitmek üzere bindiği minibüsün şoförü tarafından katledilmesi üzerine paylaştığı mesaj tepki çekmişti. Doğan, “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” ifadelerini kullanmıştı.