Gündem
07 Ara 2019 09:34 Son Güncelleme: 07 Ara 2019 11:22

Nihal Olçok'tan 'Olçok' ailesine cevap! "Soyadımdan vazgeçmeyeceğim"

Son günlerde, Olçok ailesi tarafından, yaptığı açıklamalar nedeniyle eleştirilen Nihal Olçok dikkat çeken ifadeler kullandı...

Olçok ailesi tarafından, yaptığı açıklamalar nedeniyle eleştirilen Nihal Olçok dikkat çeken ifadeler kullandı.

TV5’te Ayşe Baykal’ın hazırlayıp sunduğu “Ayşe’nin Penceresi” isimli programa katılan Olçok, “Soyadımdan vazgeçmeyeceğim. Bugün söylediklerimi başından beri söylüyordum. Ayrıca söylediklerimi de ‘Olçoklar’ adına söylemiyordum. Söylediklerimi bireysel olarak, ‘Nihal’ olarak söylüyordum” ifadelerini kullandı.

Nihal Olçok devamında ise şunları söyledi:

“(Olçok Ailesi’nin) rahatsız olduğu konu ne? FETÖ ile mücadele edilmediği konusu mu? Eğer Erol ve Abdullah Olçok’un kemikleri sızlıyorsa, benim söylediklerimin arkasında durmadıkları için sızlıyor olabilir. Mahkemenin, ben yaşarken çocuklarımın vesayetini amcalarına vermiş olması, işte Türkiye’de benim başından beri bağırdığım adalet sistemi… Türkiye’de ‘yalnız kadın’ olmak, kadın olmayı bırakmak demektir. Benim iki tane oğlum var ve ben, onlara sığındım. O yüzden Olçok soyadı, benim için Şamil ve Emir’le beraber devam edecek bir gururdur sadece.”

İşte o programdan bir bölüm:

CEVAT OLÇOK’TAN PAYLAŞIM

Öte yandan Nihal Olçok, Ayşe Baykal’ın programına çıkmadan önce de akşamüstü Cevat Olçok’tan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Cevat Olçok, paylaşımında, “İnsan vefadır, ‪İnsan duruştur, ‪İnsan dünü unutmamaktır... ‪’Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz.’” İfadelerini kullandı.

İşte o paylaşım: