Nihal Candan'dan samimi itiraflar! 'Göğüslerim kilo alıp vermekten...'

İşte Benim Stilim programında kendini tanıtmış olan ve ardından Survivor'a da katılan Nihal Candan samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Candan göğüslerinin estetik olduğunu itiraf etti.

Nihal Candan'dan samimi itiraflar! 'Göğüslerim kilo alıp vermekten...' - Sayfa 1

Katıldığı yarışmalar ve yaptığı açıklamalarla günde olan Nihal Candan, müzik yazarı Hakan Kanburoğlu'na konuştu. Nihal Candan bir döneme damga vuran Murat Boz olayıyla ilgili de açıklama yaptı.


137
Nihal Candan'dan samimi itiraflar! 'Göğüslerim kilo alıp vermekten...' - Sayfa 2

Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan; Murat Boz ile Eser Yenenler’in villasında bir gece eğlenceye katılmış ve bu konu gündemde büyük yer etmişti.


237
Nihal Candan'dan samimi itiraflar! 'Göğüslerim kilo alıp vermekten...' - Sayfa 3

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Nihal Candan samimi açıklamalar yaptı. Murat Boz ve Eser Yenenler ile bir eğlencede görüntülenmeleriyle ilgili konuşan Nihal Candan şunları söyledi:


337
Nihal Candan'dan samimi itiraflar! 'Göğüslerim kilo alıp vermekten...' - Sayfa 4

"Arkadaşlarımızla eğlenmeye gittik, eğlendiğim magazinel isimleri zor durumda hiçbir zaman bırakmak istemedim ve bu yüzden hiçbir zaman bu konuyla ilgili konuşmadım. O dönem 19-20 yaşındaydım ve 'Bu konunun üstesinden gelebilir miyim?' diye çok düşündüm. Kendimden ödün vermemek için de sustum.


437