Medya
22 Eki 2021 22:25 Son Güncelleme: 22 Eki 2021 22:31

Nihal Bengisu Karaca’dan Metiner’e olay sözler! "Teröristliği hayırlı olsun"

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, eski AK Parti milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner‘in, bugünkü köşe yazısında ‘Cumhurbaşkanı parti genel başkanı olmamalı, bu durum telafisi zor üç soruna yol açabilir.’ sözleri üzerine sosyal medya hesabından sert bir paylaşımda bulundu.

Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner bugünkü yazısında, 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini' eleştirdi. 

Cumhurbaşkanlığı görevini yürüten kişinin parti genel başkanı olmaması gerektiğini söyleyen Metiner, yazısının devamında “Yönetimde istikrar için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden yanayım” ifadelerini kullandı.

  KARACA METİNER’E TEPKİ GÖSTERDİ

 Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, Twitter üzerinden Metiner'e tepki gösterdi.. Karaca, 6 ay önce kendisine hemen hemen aynı şeyleri söylediği için Metiner'in 'teörist' dediğini hatırlattı.

 Metiner'e 'tetkçi' diyen Karaca, "Rejimin/modelin daha da otoriterleşmesi için yıllarca tetikçilik yapmış olan şahıs, Ak parti oy oranlarının düştüğünü görünce hemen “demokrat” postuna bürünmeyi denemiş.

Oysa 6 ay önce aynı şeyi söylediğim için bana terörist demişti. O halde, teröristliği hayırlı olsun 😂" ifadelerini kullandı.

 İşte Karaca'nın o tweeti: