Gündem
25 Mar 2014 16:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:01

Nihal Bengisu Karaca Zaman yazarına reçete yazdı!

Yazar Nihal Bengisu Karaca, Başbakan Erdoğan için 'akıl sağlığı yerinde değil' diyen Mümtazer Türköne'ye ilaç önerdi.

Yazar Bengisu Karaca, Başbakan Erdoğan'ın akıl sağlığı yerinde olmadığını iddia eden Zaman yazarı Mümtazer Türköne'ye antipsikopatik ilaç kullanmasını tavsiye etti.
A Haber’de Kadraj programına katılan gazeteci yazar Nihal Bengisu Karaca, twittera erişim engellendiği için eleştiride bulunanları, Mısır’da 20 dakikalık bir mahkemede idam cezası alanlar için suskun kalmaları nedeniyle eleştirdi. Karaca programda şunları söyledi:
KENDİSİNE ANTİPİKOPATİK ÖNERİYORUZ

"Yenikapı'daki meydan saatler öncesinden dolmuş olmasına rağmen bunu göre göre Kılıçdaroğlu Suriye'de angajman kurallarını ihlal eden uçağın düşürülmesine ilişkin bir iddia ileri sürdü. Başbakan üzerindeki sıkıntıları atlatmak için düşürüldü uçak gibi bir argüman sundu. Seçim manevrası olduğu iddia edildi, birçok iddia ve sıkıntıdan kurtulmak için Suriye ile didişmeyi maraza çıkarmayı göze almış bir Başbakan gibi iddialı söylemler kullanıldı. Bugün ya da dündü, Mümtazer Türköne'nin bir yazısı vardı, "seçimlerden sonra Başbakan'ın etrafında kurmayları dağılacak, akıl sağlığı yerinde değil diye teşhis koydu." Kendisine antipsikopatik öneriyoruz, bu da psikiyatrik bir ilaçtır. Hayal görüyor çünkü. Meydanlara bakması yeterli gerçeği görmesi için.
529 İDAM KARARINA NEDEN SES YOK?

20 dakikalık bir duruşmadan 529 idam cezası çıktı. 529 kişi darbe karşıtı olduğu için öldürülecek olmalarından daha değerli sayılabilir. uluslararası kamuoyunun normalde demokratikleşme, insan hakları, özgürlüklerle ilgili her kıpırtıyı değerlendirenler, hiçbir fırsatı kaçırmayanların sessizliği bir işaret. Başından beri Mursi göstere göstere bir son olarak, Erdoğan'ı korkutmak, kaçırtmak, teslim olmasını sağlamak için korku dolu son. Yazarlar zaman zaman onurlu duruşlar sergilemiş yazarlardan biri iki hafta önce, ipe giderken seni gördüğümde üzüleceğim, idama karşı olduğum için üzüleceğim ama Allah'ın sopası yok demekten kendimi alamayacağım deyip sonra twitter kapatılınca yeri göğü inleten bir aydın tipimiz var."