Gündem
04 Haz 2015 13:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:37

Nickelodeon Avrupa'daki ilk mağazasını açıyor!

Çocuklar için hizmet verecek olan teknoloji markası açıldı.

Londra’nın en turistik noktalarından biri olan Leicester Meydan’nında Nickelodeon’nun ilk flagship mağazası Mayıs ayı sonunda açıldı. Avrupa’da açılan ilk mağazayı, sahibi olan Entertainment Retailer Limited şirketi işletecek.

NVCP’nin başkan yardımcısı Ron Johnson, “Avrupa’daki ilk flagship olan Nickelodeon Mağazası’nın şahane binası ile amacımız, hem çocuklara hem de ailelerine şaşırtıcı ve eğlenceli tecrübeler yaşatmak” ve “The Nickelodeon Londra flagship mağazası, dünyanın dört bir yanından gelecek insanlara benzersiz ve kişiye özel temas noktaları sunacak” açıklamasını yaptı.

Çocuklar ve ailelerine 4500 metrekarelik alana yayılan iki katıyla hizmet verecek olan teknoloji ve interaktif olarak dizayn edilen mağazada, dünyaya yön veren çocuk markalarından biri olan Nickelodeon’nun en sevilen animasyonlarından SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Nick Jr. ve küçük çocukların favorisi, Dora the Explorer hayat bulacak. Mağazada multimedya ve interaktif unsurlar ziyaretçiler ile buluşuyor.

Entertainment Retail Enterprises CEO’su, ”Nickelodeon ve Viacom Consumer Products ile yaptığımız işbirliği sonucu, Londra’daki ilk flagship mağazasını açmanın heyecanını ve gururunu taşıyoruz” dedi.

Londra’nın ünlü meydanlarından Leicester Meydan’nında Nickelodeon markası için dev bir tanıtım alanı hazırlandı. Mağazada, 600’e yakın ürünün bulunduğu geniş yelpazenin yaklaşık %80’ini Entertainment Retail Enterprises işbirliği ve Nickelodeon mağazalarına özel ürünler oluşturacak. Yeşil çamur görünümlü merdivenleri takip eden müşterileri, Bikini bölümünde, dünyanın en sevimli süngeri SpongeBob SquarePants’in gerçek boyutlarda bir karakteri karşılayacak. Son olarak mağazada, New York City gökdelenleri temalı, Teenage Mutant Ninja Turtle alanının ve Union Jack-markalı hediyelerin bulunduğu bir alan da oluşturuldu. Mağaza, her gün sabah 10’dan akşam 9’a kadar sevenlerini ağırlayacak.