Magazin
08 Haz 2021 13:54 Son Güncelleme: 08 Haz 2021 14:04

Nez yeni mesleğini açıkladı! 'Sanatçılardan para almıyorum'

Geçtiğimiz aylarda çıkardığı Titanium adlı parçayla müzik dünyasına geri dönen Nez, yeni mesleğini açıkladı.

2000’li yıllara damga vuran pop müzik şarkıcısı Nez, geçtiğimiz aylarda çıkardığı Titanium adlı parçayla müzik dünyasına geri döndü. Çıkardığı şarkılarla beklediği başarıyı yakalayamayan 42 yaşındaki Nez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından sıkça söz ettiriyor.

 ‘Para istemiyorum’ diyen Nez yeni mesleğini duyurdu! 15 yıl boyunca eğitim aldı…

Pandemi döneminde yaşadığı değişim ve imaj değişikliğiyle gündem olan Nez, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Gazetecilerle sohbet eden güzel şarkıcı, NLP terapistliğinden bahsetti.

“LONDRA’DAN ALDIM”

“Kişilerin amaçlarına ulaşmalarını için nörolojik programlarını keşfetmelerini ve bunu kullanmalarını sağlamayı amaçlayan, bir psikolojik terapi anlayışı” olarak tanımlanan NLP terapisti olarak hizmet vermeye başladığını açıklayan Nez, “Sertifikamı Londra'dan aldım. Bu dönemde bunları yapmak insanlara şifa” diye de ekledi.

 

Eğitimi hakkında konuşan şarkıcı, “Bunun için 15 yıl eğitimi aldım, profesyonel olarak yapıyorum, beş saatlik kursa gitmedim. Kaç yıldır üzerine çalışıyorum ve diplomamı aldım” ifadelerini kullandı.

 

Müzik yaşamıyla ilgili ise “Müziği mesleğimi asla bırakmak istemem ikisini bir arada götürmeyi tercih ederim” dedi.

“BEDAVA YAPIYORUM”

Nez ayrıca şu dönemde çalışamayan sanatçı dostlarına ücretsiz hizmet vereceğini de sözlerine ekleyip, “Kedi köpek fobisi, panik atak, sigarayı bırakmak isteyen, kilo vermek isteyen bir sürü insan var. Sanatla ilgilenen sanatçı dostlarıma bedava yapıyorum” diye konuştu.