Nez Demir'in eski eniştesi açtı ağzını yumdu gözünü! Naylon fatura, vergi kaçakçılığı, rüşvet...

Dilan Polat'la yıllar önce ortaklık yaptığı için soruşturmada hesaplarına el konulan Nez Demir'in eski eniştesi Ömer Turgut, iki fenomenin şirket üzerinden naylon fatura kestiğini ve Demir'in daha az vergi ödemek için kazandığı paraların yüklü miktarını şahsi hesaplarına aktardığını söyledi.

Nez Demir'in eski eniştesi açtı ağzını yumdu gözünü! Naylon fatura, vergi kaçakçılığı, rüşvet... - Sayfa 1

Dilan Polat'la yıllar önce ortalık yaptığı için soruşturmada hesaplarına el konulan Nez Demir'in eski eniştesi Ömer Turgut, iki fenomenin şirket üzerinden naylon fatura kestiğini ve Demir'in daha az vergi ödemek için kazandığı paraların yüklü miktarını şahsi hesaplarına aktardığını söyledi.

111
Nez Demir'in eski eniştesi açtı ağzını yumdu gözünü! Naylon fatura, vergi kaçakçılığı, rüşvet... - Sayfa 2

Turgut, aynı zamanda Demir'in güzellik merkezinin ruhsata aykırı olduğunu hatta belediyede çalışan bazı kişilerin rüşvet davasından yargılandığını belirtti.

211
Nez Demir'in eski eniştesi açtı ağzını yumdu gözünü! Naylon fatura, vergi kaçakçılığı, rüşvet... - Sayfa 3

"Özel harcamalarını gider olarak gösterdiler"
Show Ana Haber'e özel açıklamalar yapan Ömer Turgut, şunları söyledi:

311
Nez Demir'in eski eniştesi açtı ağzını yumdu gözünü! Naylon fatura, vergi kaçakçılığı, rüşvet... - Sayfa 4

"Özel harcamaların hepsi gider gibi gösteriliyordu. Ön tarafta savaş varsa arka tarafta kulis vardı. Tamamen sahte ve pembe bir dünya yaratılmış. Hep pembe dizi seyrettik. İnsanların duygularını acıtasyon yaparak manipüle ediyorlar. Birçok şeyleri sahte. Timsah gözyaşları döküyor.

411