Spor
12 Mar 2024 17:36 Son Güncelleme: 12 Mar 2024 17:38

Nevzat Aydın bir tweet attı ortalık karıştı: "Şampiyonluktan etmenin zevki..."

Yemeksepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Fenerbahçe taraftarını ayağa kaldırdı. "Haydi arkadaşlar sıra bizde" diyen Yılmaz paylaştığı tweette öyle ifadeler kullandı ki 2 saatte 1 milyon kez görüntülendi, yüzlerce yanıt aldı.

Yemeksepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Fenerbahçe taraftarını ayağa kaldırdı. "Haydi arkadaşlar sıra bizde" diyen Yılmaz paylaştığı tweette öyle ifadeler kullandı ki 2 saatte 1 milyon kez görüntülendi, yüzlerce yanıt aldı.

Trabzonsporlu olan ve yönetim kadrosunda da görev yapmış olan Nevzat Aydın, bu hafta oynanacak Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesi attığı tweeti 2 saatte 1 milyondan fazla kişi görüntüledi.

"Hadi arkadaşlar, sıra bizde" ifadeleriyle başlayan tweetinde Trabzonspor'un bilet duyurusunu paylaşan Nevzat Aydın, Fenerbahçe için kullandığı ifadeler nedeniyle Fenerli taraftarlardan büyük tepki aldı.

Nevzat Aydın tweetinde şu sözleri kullandı: "Hadi arkadaşlar, sıra bizde. Fenerbahçe’yi bir kere daha şampiyonluktan etmenin zevki dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Oynadıkları Pendik maçı sonrası yöneticisinden oyuncusuna kendi rezalet maçını konuşmaktan daha çok, bir hafta sonra oynayacağı maçla ilgili algı yaratmaya uğraşan bir camiadan bahsediyoruz."

Tweete yüzlerce yanıt gelirken sadece 2 saat içerisinde Nevzat Aydın'ın tweeti 1 milyondan fazla kez gösterildi.

İşte o tweet ve yanıtları: