Gündem
16 Nis 2022 01:21 Son Güncelleme: 16 Nis 2022 01:25

Nevşin Mengü'den Yıldız Tilbe'nin savunmasına olay yorum! "Anahtar kelimeleri yan yana dizmiş"

Sokak hayvanları için "Saldırgan köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin" sözleri nedeniyle İstanbul Adalet Sarayı'nda ifade veren sanatçı Yıldız Tilbe'yle ilgili gazeteci Nevşin Mengü'den çok konuşulacak bir yorum geldi.

Şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı "Saldırgan köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin" paylaşımı nedeniyle İstanbul Adalet Sarayı’na giderek savcılığa ifade verdi.

 Gazeteci Nevşin Mengü, Tilbe’nin ifadesiyle ilgili çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

 Mengü, "Köpekler insanları yiyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk’ün, Osmanlı’nın, şehitlerin teslim ettiği topraklarda onların çocuklarını yiyor. Analarını, yaşlılarını yiyor, köpekler yiyor" diyen Yıldız Tilbe için, "anahtar kelimeleri yan yana dizmiş" yorumunu yaptı.

 Tilbe ifadesinde şu sözlere yer vermişti:

 ‘’Köpekleri ortadan kaldırın dediğim için çok hakaret ettiler, sadece insan parçalayan köpekleri kaldırın dediğim için. Bu kadar hakareti hak etmediğimi düşünüyorum, bana bütün hakaret edenleri burada sevgili avukatım Handan Bakbak hanımefendiyle birlikte dava açmaya geldim, daha doğrusu dava açıldı, ifade vereceğim şimdi. Köpekler insanları yiyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk’ün, Osmanlı’nın, ölülerin, dirilerin, şehitlerin teslim ettiği topraklarda onların çocuklarını yiyor. Analarını, yaşlılarını yiyor, köpekler yiyor. Daha ne olmalı? Ben bilmiyorum daha ne olmalı. Ben kimseye hakaret etmedim. İnsan öldüren köpekleri alın dedim, bu suç ise buyurun, gidiyorum. Alsınlar beni içeri’’