Magazin
07 Ağu 2013 10:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

NEVRA SEREZLİ'NİN NURGÜL YEŞİLÇAY İÇİN SÖYLEDİKLERİ ÇOK KONUŞULACAK!

Usta oyuncu Nevra Serezli rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay için neler söyledi?

Usta oyuncu Nevra Serezli rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay'a övgüler yağdırdı. Yeşilçay'ın oldukça kaprisli olduğu şeklindeki iddiaları yalanlayan Serezli, "Nurgül bugüne kadar çalıştığım en kaprissiz oyuncu" dedi.

45 yıllık hayat arkadaşı Metin Serezli'nin vefatından sonra yaşadığı acı günleri çalışarak atlatmaya çalışan Nevra Serezli, bir setten diğerine koşturuyor. Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar'ın başrolünü paylaştığı "Bebek İşi" adlı dizide kaynana karakterini canlandıran Serezli, şu aralar yeni bir sinema filminde de rol alıyor.

NURGÜL ÇOK KOMİK VE EĞLENCELİ

Nevra Serezli dizideki rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay'dan çok memnun olduğunu söyledi. Yeşilçay  hakkında çıkan 'çok kaprisli' iddialarını da yalanlayan Serezli, "Nurgül'ün hiç kaprisi yok. Daha önce bu kadar candan, doğal ve kaprissiz bir kimseyle çalışmadım. Hakkını da sonuna kadar savunurum. O kadar şeker ki anlatılır gibi değil. Çok komik ve eğlenceli.  Ayrıca dans etmeyi ve müziği seviyor. Bazıları gibi 40 saat makyajım şöyle olsun, kostümümü beğenmedim gibi en ufak bir kaprisi yok. Çok mantıklı bir kız. İleride onunla tiyatro yapmayı veya  müzikalde oynamayı düşünebilirim" diye konuştu.