'Atiye nasıl 2019’un en çok izleneni oldu?'

Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun’un yer aldığı Netflix’in ikinci Türk dizisi ‘Atiye’ ilk sezonu yayınlanır yayınlanmaz gündeme gerek bazı sahneleri gerek senaryosuyla bomba gibi düştü.

'Atiye nasıl 2019’un en çok izleneni oldu?' - Sayfa 1

Ardından Netflix 2019’un en çok izlenen yapımları arasında ‘Atiye’ dizisinin de olduğunu duyurdu.


19
'Atiye nasıl 2019’un en çok izleneni oldu?' - Sayfa 2

Millliyet yazarı Ali Eyüboğlu da bu konuyu, bugünkü yazısına ‘Atiye’ nasıl 2019’un en çok izleneni oldu?' başlığıyla taşıdı.

İşte o yazı:

29
'Atiye nasıl 2019’un en çok izleneni oldu?' - Sayfa 3

Netflix; ‘2019’da Türkiye’de En Çok İzlenen Diziler’i açıkladı. 30 Aralık’ta kamuoyuna duyurulan listenin 1 numarasında ‘Atiye’ var. İlk 10’daki diğer dizilerse şunlar: ‘La Casa de Papel’, ‘The Witcher’, ‘Hakan: Muhafız’, ‘Stranger Things 3’, ‘Black Mirror’, ‘Sex Education’, ‘The Umbrella Academy’, ‘The I-Land’ ve ‘You’. 27 Aralık’ta yayınlanan ‘Atiye’nin üç günde ‘2019’da En Çok İzlenen 10 Dizi’ arasından birinci olması ilginç.


39
'Atiye nasıl 2019’un en çok izleneni oldu?' - Sayfa 4

‘Atiye’ iyi bir dizi mi? Evet... Şimdiye kadar izleyip de “Beğenmedim” diyene rastlamadım, ama birinci olmasına şaşırdım. Üç günde Netflix’teki diğer dizilerinin bir yılda ulaştıkları izlenme oranlarını geride bırakıp birinci sıraya yerleşti. Ya o dizilerin bir yıllık izlenmeleri çok düşük ya da işin aslı başka.


49